Odp: Husqvarna
15 KM i 80 km/h w niemczech, moduły blokuja obroty na pewnych biegach, także moto jest mułowate,
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husqvarna
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
15 KM i 80 km/h w niemczech, moduły blokuja obroty na pewnych biegach, także moto jest mułowate,
Chce kupić husqvarnę zablokowaną 2t ale jeżeli takiej nie znajdę to kupię odblokowaną to można zablokować ją tym modułem ? (czy ten moduł można jakoś zdjąć raz dwa a potem znowu założyć czy nie ?)
Ja mam huske 125 z serią gaźnikiem PHBH 28 i pali mi 6 na 100
Jak śmigam na torze to 7-8, nie wiem skąd bierzecie te spalania serio xD
Też mam ten gaźnik i spalanie przy normalnej jeździe sięga 6l, lecz jeśli jeździsz na "zespawanym gazie" to 9 l norma:)
Tak się profilaktycznie pytam; ktoś odblokowywał SM'ke z 2005 lub niżej (w czarnej budzie)? W dyfuzorze jest siatka czy dławiki?
W gruszce czy już w kolanku? (bliżej cylka)
Prosze was ktoś napisał, że SM to 2t a SMR to 4t niby to się zgadza ale nie w rocznikach typu 2006 -2010 Bo SMR też wychodzą 2t i są mocniejsze.
Proszę stosować interpunkcję bo nie da rady zrozumieć co piszesz.
Crazy
Pokaż mi gdzieś jakiś osobny parts manual czy cokolwiek do SMR 125 :D
My tu gadu gadu, a ja dalej nie wiem czy dławiki są w dyfuzorze czy w kolanku. ;)
Łoo jezu, rozetniesz to zobaczysz ;)
Google nie parzy a założę się, że wystarczy 5 min i wszystko znajdziesz..
Zapewne jak w kazdym 2T masz blokade w dyfuzorze(kolanko twoje). Tam jest sprezanie ktore odpowiada za moc. Ale nie wiem jak w husqvarnie, ale w yamahach jest tak ze jak zrobisz dyfuzor na odblokowany, to koncowke musisz zrobic przelotowa, w srodku rurke z nawiertami/rure preferowana, lub cos na ksztalt rurki z dziurami a do okola wate zeby wytlumic.
Ps. Rurka w koncowce powinna miec wewnetrzna srednice taka jak dyfuzor na laczeniu z koncowka;))
Tak jest w Yamaha Dt a to 2t wiec chyba ta sama logika
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husqvarna
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 76 zapytań