Odp: II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Zapewne wpadniemy na chwile :)
jak już wpadać to na cały dzień. I tak 100zł trza zapłacić i tak
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapewne wpadniemy na chwile :)
jak już wpadać to na cały dzień. I tak 100zł trza zapłacić i tak
Rosiu, reflektujesz Zimmer ?:>
Rosiu, reflektujesz Zimmer ?:>
Pokój w [url]http://www.hotel-pomorski.pl/pol/pokoje.php[/url] kosztuje od 140 zeta za dwójkę.
Czyli 70 na osobe. A z tego co wiem to za 70 zł w Bydgoszczy oferuja przyjemniejsze rzeczy niż nocleg z Pączkiem ;)
Kimne na torze. Dzieki za propozycje.
przeliczając dalej to są dwie flaszki lub flaszka +popitka+zagrycha, ba i po nocy dupa nie boli :)
Co oferują za 70 zł?:))) jak jest tak jak mówisz... to ja też Pie**le ten Hotel:)
Paczek. Pytanie zasadnicze-ty chcesz zarobic te 7 dych, czy wydac? :)
Schronienie zaoferowal mi Trawer. Takze definitywnie mam 70 do wydania :)
ja też kimam na torze
Dla nowiciujszy bez licencji.
Jako że rozmawiałem w sprawie Berka, aby nie miał wykrętu z nieprzyjeżdzaniem, to napiszę co się dowiedziałem. Może komuś się przyda.
Aby wystartować bez licencji trzeba:
1. Pobrać z PZM pustą książeczkę zdrowia (w W-wie to ul. Kazimierzowska)
2. Pojechać do lekarza sportowego i podbić ksiązeczkę
3. Z podbitą ksiązeczką stawić się na zawodach i wykupić ubezpieczenie (w Bydgoszczy jest mozliwosc wykupu ubezpieczenia na torze. Koszt 25 zl. Info od organizatora)
Ile kosztuje nocleg na torze?jak przyjade w czwartek w nocy nie bedzie problemu z wjazdem?
@ Crazy - wydać :)
Pytanie czy ktoś ma jakieś miejsce do spania na torze? bądź czy ktoś jest zainteresowany pokojem w hotelu?:)
Pączek możesz spać pod moim busem ;)
Witam mam troche informacji dotyczacych bydgoskiej rundy:
- nocować można na torze od piatku bedzie dostepny prąd i toalety z prysznicami
- trening w piatek jest bez terenu koszt to : godz. - 25 zł - cały dzień 130 zł
-ze wzgledu na badanie głośności motocykli żeby nie było problemów z wyrobieniem się w czasie w sobote, odbiór techniczny i całą biurokracje można zrobić również w piątek od godz 17.00 - 19.00
trening w piatek jest bez terenu
Orientujesz się dlaczego nie da rady włączyć terenu już podczas piątkowych treningów?
To lekka dupa!!! Ci co mieli to potrenowali a reszta bedzie trenowala 15 min :)
[url]http://www.meteo.pl/php/meteorogram_list_coamps.php?ntype=2n&fdate=2013052112&row=126&col=81&lang=pl&cname=Bydgoszcz[/url]
Chyba znowu będzie mokro
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 67 zapytań