Temat: ktm lc4 zobacz!!
[url]http://allegro.pl/ktm-lc4-640-2005-r-supermoto-kola-enduro-i3264360674.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » ktm lc4 zobacz!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/ktm-lc4-640-2005-r-supermoto-kola-enduro-i3264360674.html[/url]
2005r i czarny silnik?
2005r i czarny silnik?
To znaczy ze czarny silnik jest gorszy? Wedlug mnie czarne silniki byly mniej awaryjne a po 2 lepiej ida na kolo:)
Troche w pizdu rzeźba :)
Kazdy ma swoje zdanie :)
Motocykl Bardzo ładnie pracuje silnik jak na LC4 chodzi bardzo cicho i równo
To na pewno opis Lc4?
Tak wlasnie chodzi bardzo cicho w porownaniu do innych lc4 widze ze jestes z Katowic zapraszam niedaleko masz a sam sie przekonasz :)
Wybacz, ale jakim cudem to jest 2005r. to nie wiem. Stary silnik, liczniki, lampa, wydech... VIN się chociaż zgadza? Masz wszystkie kwity? Motocykl jest zarejestrowany na Ciebie?
Wszystko sie zgadza i wszystko w jak najlepszym porzadku motocykl jest zarejestrowany na mnie i oplacony.
Nawet owiewki są starsze ;p
Nawet owiewki są starsze ;p
Tak macie racje nic tylko go zezlomowac szkoda gadac wogole! Jeszcze moze mi powiecie ze rama jest od simsona
Olaff napisał/a:Nawet owiewki są starsze ;p
Tak macie racje nic tylko go zezlomowac szkoda gadac wogole! Jeszcze moze mi powiecie ze rama jest od simsona
Nie unoś się, nie mówię że Twój sprzęt to złom tylko według mojej wiedzy rok się nie zgadza i tyle!
oglaza90 napisał/a:Olaff napisał/a:Nawet owiewki są starsze ;p
Nie unoś się, nie mówię że Twój sprzęt to złom tylko według mojej wiedzy rok się nie zgadza i tyle!
+1
nikt nie mówi że Ty to zrobiłeś, ale ewidentnie jest to przeszczep
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » ktm lc4 zobacz!!
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 80 zapytań