1

Temat: Supermoto na A2

Witam!
Szukam fajnego supermoto na a2 do 10-15 tys. Motocyklu używam głównie do zabawy (jazda po okolicy, wchodzenie w zakręty, jazda na tylnym kole, wyprzedzanie wszystkiego przede mną itp.) oraz jazdy do szkoły 12km. Nie lubię spokojnej jazdy tylko bardziej agresywną, mocne przygazowania itd. Nie jeżdżę w trasy i nigdy nie jestem na moto dłużej niż 1.5h. Zainteresowałem się suzuki DR-Z, ale martwi mnie mała prędkość tego motocyklu. Do tej pory jeździłem Yamahą TZR 50 po niezłym tuningu takim, że 130 km/h jechała bez problemu, a dłuższa jazda z prędkością ponad 100 km/h nie była problemem, a dr-z podobno jedzie maks 140 i wtedy już jest katowanie moto. Bardzo podobają mi się też KTMy, ale nie jestem obeznany w specyfikacji modeli. Jakieś porady?

2

Odp: Supermoto na A2

A przywitalnie żeś odwiedził ? ;D

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

3

SuperMoto raczej nie będziesz jeździł i tak powyżej 120km/h bo prędkość jest tak duża że wiatr by Ci przeszkadzał. A jeśli chcesz na prędkość kup sobie Horneta600 jedź do kolesi na allegro się ogłaszają co Ci go zdławia i dadzą na to papier jedź zarejestruj i będziesz zadowolony. :)

UrbanStreetWorkshop
#444 KTM 530EXC Supermoto
         KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998

4

Ktm 625 SMC Byłby dla Ciebie dobry bo w dowodzie wbite maja 30KM. Sam właśnie takiego kupiłem bo szukałem supermoto na a2.

Kupie moto :)

5

Przyznam, że kawał porządnej maszyny ;). Orientujesz się może czy wszystkie KTMy 625 mają w dowodzie 30km? Jak ci się jeździ nową maszyną? Łatwo na koło idzie?

6

Ten KTM 625 to jest pojemność ? bo ile mi wiadomo a2 jest do 250 ?

7

A2 jest do 35 kW i stosunku mocy do masy 0.2 kW/kg, pojemność nieważna. Patrzyłem dane techniczne tych 625 to moc faktycznie jest 30km, a przynajmniej tak pisze w specyfikacjach.

8

No to bardzo źle Ci wiadomo ;]

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

9

Każdy 625 ma wbite 30KM. polecam, to jest maszyna pionowego startu i ładowania ;-)  nie ma co patrzeca ma nudne bandity, hornety, mt03 czy inne cuda. SuMo to jest potęga.

Kupie moto :)