Temat: Mariener - okulary przeciwsłoneczne - zakup grupowy?
Supermotofools wrzucili ostatnio na swoją stronę, że na hasło "supermotofools" można dostać rabat -10% na całą kolekcję Mariener - [url]http://www.mariener.nl/[/url] Mają okulary przeciwsłoneczne i gogle snowboardowe.
Z tego co się zorientowałem, firma powstała w 2012 roku, wspierają kilku zawodników i mają kilka dobrych opinii za stosunek jakość/cena, więc chyba to nie chłam bazarowy, mają filtr UV400. Pewnie to też nie Oakleye, ale ja nie jestem z takich, co wydają 600 zł na okulary:) Mariener wyściowo kosztują 18 Euro :D. Pokrowiec z mikrofibry w cenie.
Na zasadach Supermotofools mamy mamy zniżkę 10%, czyli 16,20 eur, czyli ok. 67 złotych. Wysyłka wyjściowo kosztuje 9,95 eur (czyli 41 pln) do podziału, ale nie wiem jak to będzie przy większej ilości sztuk. (Plus ewentualna wysyłka ode mnie do Was, nie wiem ile poczta kosztuje. Warszawa odbiór osobisty :) )
Zamówienie i rozdysponowanie okularów w Polsce mogę ogarnąć ja, ale musicie spiąć tyłki, bo hasło "supermotofools" działa do 19. maja (chyba, że ogarniemy zniżkę sami, jeżeli zbierze się nas więcej). Kasa z góry, preferuję paypal (ewentualnie zwykły przelew).
Ja osobiście biorę takie:)
Powiedzmy że listę zamykam w środę 15.05, żebyście mieli czas na przelanie kasy.
Lista
1 - retsiwt - Melange Black|Orange Lava (pomarańczowy pokrowiec) - 1 szt