Temat: stopka boczna ktm exc 525
Witam, chciałbym zamontować stopke boczna ale najchetniej jakis tani zamiennik ? Macie jakies konkretne pomysły ? Moze to być jakiś patent ze stopką z innego moto itd . . .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » stopka boczna ktm exc 525
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, chciałbym zamontować stopke boczna ale najchetniej jakis tani zamiennik ? Macie jakies konkretne pomysły ? Moze to być jakiś patent ze stopką z innego moto itd . . .
Ciężka sprawa, używka praktycznie nieosiągalna, zamiennik 350zł. Może ten sprytny wujek coś wyskrobie
[url]http://forum.supermoto.pl/topic23788-kopka.html[/url]
Dzięki ! Mam nadzieje, że wujek cos wymyśli
Jak coś wymyśli to się pochwal - bo też mam z tym problem
Jasna sprawa, jak uda mi sie cos zorganizować to dam znać. Oczywiscie jak macie jakies pomysły to chętnie wysłucham
Tak wygląda stopka boczna zrobiona przez mojego wuja do ktm exc 04-06
Sorry za jakość, jestem zbyt leniwy żeby wziąć aparat i robiłem telefonem :D
u kuzyna w 05' idealnie.
A tu KTM kuzyna jak sobie stoi na owej stopce.
Tylko wiadomo, sama stopka, śrubki, tulejki i inne duperele niestety we własnym zakresie.
Zabro, perfekt, ile się ceni za taką nóżkę ?
Myślę, że tak 150-200 ok. Pogadam z nim będę wiedział co i jak, wiadomo mi kuzynowi 2 stopki to za dobre 0.5L dorobił ;D
jak a dobre 0,5 to i ja się piszę hehe ;] a lepiej ! nawet dwie dam !
Jesli jest dosc trwala to zapytaj wuja za ile by zrobil, bo moze tez byl bym chetny, ale zalezy za jaka kaske?
Pzdr...
Dobra Panowie, dzwoniłem, wszystko wiem, 130 zł, + koszta przesyłki. Stopki na wzór do KTMa mam oczywiście (04-06 EXC), jak inna to trzeba wysłać na wzór do mnie.
Jak jesteście zdecydowani to wpłacacie kaske do mnie na konto, jak kasa jest to zaczynamy produkcje, nie wiem jak z czasem oczekiwania bo to raczej na boku, jak znajdzie czas.
Nie jestem żadnym oszustem jakby coś poszło nie tak, nie wiem, przyczyna losowa itd odsyłam kasę na wskazane konto bankowe.
Pozdro
Tak, tylko z ciekawości - ile waży taka stopka, bo wygląda dość solidnie?
3KG
Żartowałem, 700-800 gram
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » stopka boczna ktm exc 525
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 81 zapytań