Temat: Ile za to wezme?
Witam, bede sie przygotowywac do sprzedazy mojej Aprilii RX 50 z 2009 roku.
Ogólnie motorek sprowadzony z francji, trochę poździerany (kierownica i wajcha od sprzegla), nic poza tym.
Miejsce na tablice rejestracyjna za kolem (wyglada dosc spoko, ale swiadczy to o tym ze ktos kto nim jezdzil chcial aby jego pojazd zostal anonimowy), nowa opona z potezna kostka Heidenau 130/100. Z Przodu Vee Rubber, tez kosteczka dosc fajna, opony sa w stanie bdb. Nie działa licznik, i tylko licznik, wiatraczek na chlodnicy przerobiony przeze mnie na wlacznik/wylacznik, klakson dziala, kierunku dzialaja, swiatla dzialaja. kierunki z tylu oryginalne wywalone, a na ich miejsce polecialy bardzo fajne, nie-odstajace Str8. Motor posiada sportowy uklad wydechowy Conti CHR, odkad go kupilem, nigdy nie bylo sytuacji zebym kopnal w kopnik wiecej niz 3 razy (byl zimny), pali nienagannie od kopa bez ssania, co swiadczy o stanie silnika, troche go muli na jedynce, aczkolwiek gdy zlapie obroty doslownie zrywa z siedzenia, nawet przy mojej wadze (92kg) motorem naprawde fajnie mozna poszalec, nic sobie nie zachwalam, pisze jak jest poniewaz chce naprawde dowiedziec sie ile moge za Nia wziac, najlepiej by bylo zamienic sie za jakies fajne Supermoto 50 albo 80, macie moze jakies oferty na necie gdzie ludzie chca sie zamienic w ten sposob? Pozdrawiam serdecznie