Odp: XR650R by Pit
Felgi zaklejone taśmą - będziesz jeździć bez dętek?
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » XR650R by Pit
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Felgi zaklejone taśmą - będziesz jeździć bez dętek?
Myslalem o tym...ale niestety nieszczelność wystąpiła i chłopaki użyli dętek...cóż wyczynowo nie jeżdżę...wiec mam nadzieje ze źle nie będzie...
Witam,
cóż żeby nie było ze spoczywam na laurach, znalazłem coś takiego...
[url]http://www.ebay.co.uk/itm/CRF450X-2005-2007-OEM-Rear-Chain-Guide-/300904897319?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&nma=true&si=qAq1%252FLemUNbOsJ%252BQY458pyJCMhk%253D&orig_cvip=true&rt=nc[/url]
znaczy się wygrałem na ebaju:) myślę ze to będzie ładniejsze niż cięty ślizg xrowski...
do tego chce założyć DRZowski napęd speeda(ślimaka),,, żeby mieć stary licznik...
To tyle ode mnie, jeżeli ktoś ma jakieś pytania śmiało proszę .. niunia moja odmłodzona będzie czym świrować ... jak znajdę czas...:(
Jedna z tych chwil, która mimo wydanej fortuny na moto określana prze firmę Master Card jest jako PRICELESS ;D
Pozdrawiam modownikow..
heh... nie moglem się oprzeć pokusie i zaczynam gromadzić drobiazgi na jesienno zimowy serwis... dziś dostałem prezenty:) a oto i one:
termostat - xr's only + świeczka co by jaśniej w ciemnościach było
do tego nowy pomysł na ślizg dolny łańcucha...
oraz
a tak na Bajku - taka szybka zamiana
pozdro
Witam,
Kontynuując ....
Doczekałem się gadżetów:
oraz
to zmusiło mnie do regulacji zaworków bo już je słyszałem jeszcze przed odpaleniem motorka...:)
i montaż
a w całości wyszło tak:
jeszcze przewody hamulcowe w salowym oplocie i chyba to będzie koniec modów...
Pozdrawiam
Piękna maszynka ;)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » XR650R by Pit
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 80 zapytań