1

Temat: Prosba o pomoc dla posiadaczy HUSQVARNY 570

Potrzebuje zdjecie cewkomodułu z Husqvarny 570 z oznaczeniami itp, chyba ze ktos za flaszeczke jest skłonny mi porzycyzc takowy, bo wymienilem juz wszytsko w elektryce i jedynie cewkomoduł cały czas jest zły,

2

Odp: Prosba o pomoc dla posiadaczy HUSQVARNY 570

który rok ?

3

2001 rok, mam iskre motor zapala ale wali w wydech i gaznik bo moduł podaje w złym miejscu iskre, albo ktos załozył moduł z innego modelu albo firma ktora go naprawia nieumie tego zrobic

4

Jutro zerknę.

5

mam chyba jeden zapasowy (wawa)

6

jak cos jestes w stanie podesłac na podmianke a pozniej jak by cos sprzedac?? za wszytsko płace + flaszeczka za fatyge jak cos, przynajmniej bym wiedzial na czym stoje bo sezon w połowie a ja bez moto;(

7

mam ten sam problem co Ty, też mi wali w wydech do tego jeszcze nieźle potrafi odbić kopniak, ale jak juz odpali to elegancko jeździ. Sprawdz luzy zaworowe. Co do iskry to niekoniecznie cewkomoduł. Wyprzedzenie zapłonu w Twojej husce ( a przynajmniej w mojej 610 a to te same silniki) reguluje sie na magnecie, a właściwie na statorze. Ja jak tylko przyjdzie mi sciagacz to bede przesuwał zapłon, wiec moge Ci powiedzieć czy to w tym problem, bo raczej to samo gnebi nasze moto.

8

kakarot moto jest u specow od moto jest tak jak towj tez odbija bardzo mocno kopka juz goscioi nowge rozwalilo, na statorze brakuje regulacji , a wiec to tylko moduł bo podaje iskre nie w tym momecie w ktorym ma. Czekam na odpowiedz snow men'a zobacyzmy

9

nie dałem rady podjechać dzisiaj- jutro się postaram. Zapasowej nie mogę odszukać- jeszcze poszperam.