Temat: UWAGA!Husqvarna 610ie 2009r GARWOLIN!
Pojechałem wczoraj z kolegą po MEGA WYKURWISTĄ Huskę!
RELACJA:
Ludzie to popierdoleni są,wręcz pojebani.Jedzie człowiek po motocykl,chwile po jego wystawieniu na portal ogłoszeniowy.Pan jeszcze nie zdążył zrobić zdjęć,sprzęt miazga.Telefonicznie dowiaduje się że jest nowa pompa hamulcowa Brembo(mega przekozak racingowy),tarcze,zębatki,napęd,klocki są w stanie dobrym.Opony koniec listopad 2012,tylko plastiki popękane(u importera owej marki,niejakiego pana Mleczka komplet to ok 400zł z przesyłką).Czyli sprzęt mega kozak ściągnięty ze Szwajcarii 2009r i do tego posiada PEŁEN układ AKRAPOVIC!Kolor motocykla to czerwony(kolor zapamiętajcie,bo wrócę do niego niżej)Bliziutko,bo Garwolin(Wola Rębkowska)umawia się i jedzie na miejsce:
[url]http://otomoto.pl/husqvarna-sm-husqvarna-sms-610i-M3625086.html[/url]
Co zastaje?Coś co nie przypomina nawet motocykla.Teraz dopiero zdał sobie sprawę że zdjęć nie ma,gdyż zwyczajnie nie ma co fotografować.Plastiki połamane owszem,a właściwie nawet ich nie ma,tak jak i całego tyłu.Pan chyba od zimy trzyma akumulator pod ładowarką.Kolor czerwony jest owszem,ale na łańcuchu oraz tarczach(chyba fabryczny napęd ma taki)rdzy kilogramy której nawet litrami Hammerite'a nie zakryjesz.Całokształt "motocykla"to jak ruiny Zamku Królewskiego po niemieckim bombardowaniu w 1944r.Tylko naszego Zamku nie można było jeszcze na miesiąc zakopać w słonych wodach Oceanu Atlantyckiego.
Zdjęć nie robiłem,bo szkoda mi pamięci w aparacie.
To wszystko za jedyne 12,500 polskich złotych do negocjacji(a jakże!)skąd się tacy ludzie biorą?No ku**a skąd?