Odp: DR 350 albo Husqa 610
nie patrz na pojemność bo 250 full hardcor objedzie zdławioną 650 bez problemu
dr 350 jest fajna ale ... raczej do muzeum
husqa hmmm to tylko jakiś nowy model bo stare kapcie to wiadomo ...
bierz drz....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » DR 350 albo Husqa 610
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie patrz na pojemność bo 250 full hardcor objedzie zdławioną 650 bez problemu
dr 350 jest fajna ale ... raczej do muzeum
husqa hmmm to tylko jakiś nowy model bo stare kapcie to wiadomo ...
bierz drz....
Panowie, kolega szuka czegoś do 5 tys zł, za dobrą drezynę trzeba dać drugie tyle
Za 5 tyś to chyba tylko XR600 wydaje się sensowna, ale zakup to byłby dopiero początek inwestycji:)
Jeśli lubisz grzebać i poprawiać po innych (raczej nie znajdziesz za tą kasę sprzęta bez żadnych dziwnych patentów)
to ma to sens, jeśli nie to zbieraj dalej kasę. Osobiście wolę kupić zajechany sprzęt i zrobić wszystko po swojemu,
zwłaszcza że łatwiej jest stopniowo wydawać kasę niż odkładać i kupić gotowe (w które i tak trzeba zwykle jeszcze trochę wpakować)
tylko nie ma motocykli za 5 tyś zł :)
Byc sa, chce podlubac. A tak z ciekawosci, przytoczcie jakies przyklady samorobek. W sensie takich patentow ktorych mozna sie doszukac.
Ale rzeczywiscie jak wszystkie beda mega parchami to zwieksze budzet ale to z czasem. Narazie temat nie jest na wczoraj.
Prawie każdy sprzęt za tą kasę ma kombinowaną elektrykę, jakieś pourywane śruby,
luzy w zawieszeniu, czasami rdza, spawana rama pomocnicza, wizualnie jest brudny i odrapany.
Silnik w 90% przypadków do remontu.
Nie oszukujmy się, nikt nie pakuje w to kasy, bo żeby doprowadzić taki sprzęt do idealnego stanu,
nie mówiąc już o przeróbce na SM, trzeba wydać dużo więcej niż jest on warty.
Ja jednak poszedłem tą drogą i wybrałem XR 400 - nie żal mi pakować w nią kasy bo dla mnie jest to motocykl idealny,
i nie traktuję go jak przystanek na drodze do czegoś lepszego tylko sprzęt docelowy.
To jest jedyna opcja żeby taki projekt dociągnąć do końca, inaczej prędzej czy później stwierdzisz że się nie opłaca.
Szczerze to sam nie wiem, najchętniej przygarnąłbym wszystkie KTMy exc od 400 wzwyż :D. W sumie jak tak przeglądam alledrogo to sporo tego jest. Nie wiem jeszcze jak z ebayem, tego nie ruszałem, może tam się coś znajdzie.
Stan wizualny- jedynie zależałoby mi na oryginale w przypadku KTM'a(lubię jego barwy) lub niebieskiej yamaszki, w reszcie przypadków rozważam oklejenie owiewek albo pomalowanie.
Chyba jednak podniosę budżet bo widzę, że za 6,5-8tyś już ciekawe propozycje są na alle.
Dziś dojrzałem coś co mi się meeeega spodobało WR 426 - no normalnie mega, a do tego cena przystępna tych z alledrogo bo jak tak patrze poniżej 8k można mieć rocznik 2001 i 2002- co o tym sądzicie? Widziałem na filmikach tego pana(Daniken):
[url]http://www.youtube.com/feed/UCS4ctGaqWoJ_PZcQTCGHYRA[/url]
, że maszyna fajnie ciągnie. W sumie to widziałby mi się taki plan, żeby kupić na kołach terenowych a potem dołożyć i zrobić z tego SM. Nie jestem przekonany, czy gość nie jest z moich okolic(coś mi się tak wydaje, że może być, patrząc po nocnej wyprawie po Gliwicach), więc zawsze podpytać o moto można, chyba że kolega tutaj siedzi i działa :D.
Szczerze to sam nie wiem, najchętniej przygarnąłbym wszystkie KTMy exc od 400 wzwyż :D. W sumie jak tak przeglądam alledrogo to sporo tego jest. Nie wiem jeszcze jak z ebayem, tego nie ruszałem, może tam się coś znajdzie.
Stan wizualny- jedynie zależałoby mi na oryginale w przypadku KTM'a(lubię jego barwy) lub niebieskiej yamaszki, w reszcie przypadków rozważam oklejenie owiewek albo pomalowanie.
Chyba jednak podniosę budżet bo widzę, że za 6,5-8tyś już ciekawe propozycje są na alle.
Dziś dojrzałem coś co mi się meeeega spodobało WR 426 - no normalnie mega, a do tego cena przystępna tych z alledrogo bo jak tak patrze poniżej 8k można mieć rocznik 2001 i 2002- co o tym sądzicie? Widziałem na filmikach tego pana(Daniken):
[url]http://www.youtube.com/feed/UCS4ctGaqWoJ_PZcQTCGHYRA[/url]
, że maszyna fajnie ciągnie. W sumie to widziałby mi się taki plan, żeby kupić na kołach terenowych a potem dołożyć i zrobić z tego SM. Nie jestem przekonany, czy gość nie jest z moich okolic(coś mi się tak wydaje, że może być, patrząc po nocnej wyprawie po Gliwicach), więc zawsze podpytać o moto można, chyba że kolega tutaj siedzi i działa :D.
8 tysi może tak ale jak w silniku :P Można kupić i za 5 ale z silnikiem igła, a można kupić za 16 takiego szrota co świat nie widział:D
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » DR 350 albo Husqa 610
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 83 zapytań