Odp: St. Kisielin I runda 2013
:)
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » St. Kisielin I runda 2013
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie kto z C2 jest w stanie udostępnić mi 1 ''gniazdko'' na koce w POLU PRZEDSTARTOWYM? Nie mam agregatu :/ Jadę sam na rundę więc i tak nie miałby kto mi tego ogarnąć..
Dzięki za zajebiste zmiany w regulaminie.. :D yeeah Dobrze że SM w PL się rozwija.. nikt się nie będzie spóźniał na wyścig.. :D :D
Pozdro Panowie i do zobaczenia..
Panowie kto z C2 jest w stanie udostępnić mi 1 ''gniazdko'' na koce w POLU PRZEDSTARTOWYM? Nie mam agregatu :/ Jadę sam na rundę więc i tak nie miałby kto mi tego ogarnąć..
Dzięki za zajebiste zmiany w regulaminie.. :D yeeah Dobrze że SM w PL się rozwija.. nikt się nie będzie spóźniał na wyścig.. :D :D
Pozdro Panowie i do zobaczenia..
Zawsze mozesz przyjechac na pole przedstartowe 2 min do startu i bez problemu wystartowac na cieplych kolach zupelnie tak jak po staniu pare minut na polu startowym!! Tak cisniecie na starty w Czechach a tam jest identycznie!!
Moge was poinformowac iz w klasie mistrzowskiej bedziemy mieli zagranicznego goscia :)
VdB? Bo w MŚ chyba nie jedzie?;-)
:) nie ale za to mlody 17 letni zawodnik ze Szwecji :)
Znam, wiem ale nie powiem, no może powiem tylko,że mimo młodego wieku NIKT nie powinien Go lekceważyć:)
Nie wiem czy ślepy jestem czy co, ale nie mogę znaleźć godziny startu. Ktoś pomoże? ;]
Nie wiem czy ślepy jestem czy co, ale nie mogę znaleźć godziny startu. Ktoś pomoże? ;]
[url]http://www.pzm.pl/pliki/zg/motocykle/supermoto/regulaminy/2013/regulamin_i_rundy_mp_i_pp_poprawiony.pdf[/url]
wojtekmz napisał/a:Nie wiem czy ślepy jestem czy co, ale nie mogę znaleźć godziny startu. Ktoś pomoże? ;]
[url]http://www.pzm.pl/pliki/zg/motocykle/supermoto/regulaminy/2013/regulamin_i_rundy_mp_i_pp_poprawiony.pdf[/url]
Dzięki
:) nie ale za to mlody 17 letni zawodnik ze Szwecji :)
Ciekawe czy przyjedzie Camperem czy ciężarówką. ;)
Myślę że nie da szans nikomu w MP... ( z całym szacunkiem do zawodników z MP) ale jeśli ten chłopak lata np. w MŚ to .. ;)
Myślę że nie da szans nikomu w MP... ( z całym szacunkiem do zawodników z MP) ale jeśli ten chłopak lata np. w MŚ to .. ;)
Leśkow go zje.
Info z dzisiaj ze jednak nie bedzie go w kisielinie. Moze uda sie go zwerbowac na koszalin. Chlopak lata w Mistrzostwach Europy.
Info z dzisiaj ze jednak nie bedzie go w kisielinie.
Niepotrzebnie pisałem o Leśkowie. Widocznie "Młody" przeczytał :)
Czy ktoś z Wrocławia chce się zabrać do Zielonej Góry wstępnie w piątek w południe???
maniek-rr312 napisał/a:Info z dzisiaj ze jednak nie bedzie go w kisielinie.
Niepotrzebnie pisałem o Leśkowie. Widocznie "Młody" przeczytał :)
:)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » St. Kisielin I runda 2013
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 77 zapytań