1 Ostatnio edytowany przez adriano435 (2013-05-06 15:07:13)

Temat: Jaką część garderoby

Witam, jako że kupiłem już dt to zamierzam teraz powoli kupować jakiś ubiór. Na razie mam niestety tylko kask /:
Od czego zacząć, ewentualnie co kupić gdy będą przeceny pod koniec sezonu. Na wszystko na razie nie mam teraz kasy.

dt 125 SM -> sv 650 -> FE 450 (2017)

2

Odp: Jaką część garderoby

Rękawice,
buty - mi osobiście buty uratowały "dupę" już kilka razy, inaczej śródstopie było by zmielone,
dalej wiadomo czymś trzeba osłonić resztę stawów, kolana łokcie, klatka piersiowa, kręgosłup, różnie można się przyodziać w kombi albo ochraniacze typu buzer i nakolanniki, wszystko zależy od upodobań, a przeważnie od budżetu.

motoslide.com

3

Rekawice i buty, dwa pierwsze i obowiązkowe zakupy.

DRZ400SM, KTM 990 ADV

4

Trochę od dupy strony zacząłeś zakupy, moim zdaniem najpierw ubiór, potem moto ew. przy kupnie zostawić rezerwę na pełen ubiór. Bo co teraz będziesz losował kurtka czy buty, cały strój jest jednakowo ważny przy ew. glebie..

https://www.bikepics.com/members/81

5 Ostatnio edytowany przez gel3k (2013-05-06 16:42:23)

delta napisał/a:

Trochę od dupy strony zacząłeś zakupy, moim zdaniem najpierw ubiór, potem moto ew. przy kupnie zostawić rezerwę na pełen ubiór. Bo co teraz będziesz losował kurtka czy buty, cały strój jest jednakowo ważny przy ew. glebie..

nie do konca sie zgodze. imo najlepiej robic zakupy od tej najdrozszej strony, moto, kombi, kask ...
jak lubisz rozowy kolor i kupisz rozowe kombi a trafi sie zielony moto - co wtedy? :p

Green

6

gel3k napisał/a:
delta napisał/a:

nie do konca sie zgodze. imo najlepiej robic zakupy od tej najdrozszej strony, moto, kombi, kask ...
jak lubisz rozowy kolor i kupisz rozowe kombi a trafi sie zielony moto - co wtedy? :p

Przemalowujesz moto na róż i po sprawie.. ;D

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..