Temat: łożyska do silnika - gdzie najtaniej ?
Siema, potrzebuje pomocy. Gdzie najtaniej zakupie łożyska do ktm sx 525 :na wal, balanser, skrzynia biegow,walek rozrzadu i ewentualnie jakie to są koszty ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » łożyska do silnika - gdzie najtaniej ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema, potrzebuje pomocy. Gdzie najtaniej zakupie łożyska do ktm sx 525 :na wal, balanser, skrzynia biegow,walek rozrzadu i ewentualnie jakie to są koszty ?
W hutrowni
Około 500 zł
Szukaj np w albeco
poszukaj więcej tu:
[url]http://forum.supermoto.pl/topic20933-remont-520-exc-silnik.html[/url]
Około 500 zł
500 zł to co to są za łożyska i jakiej firmy bo normalne dobre to kosztują max 50 zł ?
I
Lozyska na silnik kupisz w dobrej hurtowni a na walki skrzyni tylko w servisie ktm. lozyska do silnika cos ponad 400 na walki skrzyni ponad 160
Ogolnie pome ci zalatwic wiekszosc lozysk bo przerabialem juz ten temat.
komplet do EXC 520 + uszczelniacze +/- 480 zł
łożyska firm FAG SKF
To inaczej zapytam jeżeli wymiar jest ten sam to czym różnią się te łożyska "for KTM" i wczym są lepsze niż KOYO czy SKF ??
I nie powiem liczę na merytoryczną odpowiedż nie popartą propagądą i mitami ...
To inaczej zapytam jeżeli wymiar jest ten sam to czym różnią się te łożyska "for KTM" i wczym są lepsze niż KOYO czy SKF ??
I nie powiem liczę na merytoryczną odpowiedż nie popartą propagądą i mitami ...
A do czego bijesz? Bo nikt tu nie mówi o kupnie oryginalnych?
Oryginalnie wiekszosc lozysk w 525 jest firmy ntn spokojnie mozna wsadzac fagi czy skfy
400-500 zł za łożyska?
Pytam z ciekawości skąd ta cena są one ze złota czy z tytanu
KTM ma dwa albo trzy nie pamiętam łożyska rolkowe które są drogie i to one podnoszą cenę kompletu łożysk łożysk
2 lozyska na wal po okolo 90 i 1 na zebatke zdawcza tez w tej cenie, 2 lozyska na walek rozrzadu okolo 40, 2 lozyska klawiatury biegow po 45 za sztuke plus pare innych juz tanszych.
Do tego lozyska ktore masz na walkach skrzyni. Sa ta lozyska ktore sa przeciete i nie dostepne w sklepach z lozyskami wiec trzeba je kupowac w servisie jednak laczny ich koszt to okolo 160 zl.
Acha a ja myślałem bo tak wywnioskowałem że za 2 łożyska na wał 500 zł !!!
Ok, dzięki ! W takim razie juz wiem czego szukac, nie ma sensu przeplacac
Do tego lozyska ktore masz na walkach skrzyni. Sa ta lozyska ktore sa przeciete i nie dostepne w sklepach z lozyskami wiec trzeba je kupowac w servisie jednak laczny ich koszt to okolo 160 zl.
bzdura
ja kupuję cały zestaw łożysk w hurtowni bez problemu :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » łożyska do silnika - gdzie najtaniej ?
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 69 zapytań