1

Temat: Suzuki DRZ 400 SM

Witam, jestem przekonany o kupnie DRZ SM z wykorzystaniem 60% teren, 40% ulica. Wybrałem SM ze względu na nowsze roczniki i zazwyczaj lepszy stan i mniejszy przebieg.
Długo czekałem na coś porządnego i znalazłem DRZ w wg mnie b. dobrym stanie z małym przebiegiem i świeżym rocznikiem ;p Martwi mnie tylko brak naklejki DRZ na ramie obok tylnego koła. Przekonuje mnie oryginalność i Full FMF co nadaje stylu i dźwięku. Jak myślicie warto? ;p :

[url]http://otomoto.pl/suzuki-dr-z-dr-z-drz-400-sm-M3609900.html[/url]

2

Odp: Suzuki DRZ 400 SM

Znaczy na wahaczu? Faktycznie, masz zmartwienia.

DRZ400SM, KTM 990 ADV

3

podobno jak sie gdzieś przychodzi w gosci pierwszy raz to sie wita z wszystkimi.

Dobrze że zauważyłeś brak  tej naklejki, w końcu do 2km mniej.

Aprilia sr50 ->Sachs ZX125 ->Husqvarna SM125S -> KTM LC4 640 2003 -> HUSQVARNA TE 450 -> CBR 600RR

4

W Deerzetach fabrycznie nie naklejano DR-z na wahacz, była to opcja dodatkowa, bądź tuningowa... Trojanek, jedz i oglądaj,ale jest to anglik, wiec z przebiegiem może być różnie, ogłoszeniodawca może podawać przebieg w milach,a nie km...  Posłuchaj silnika, łańcuszek rozrządu może halasować, myślę że można pojechać i dokładnie obejrzeć. Pozdrawiam

Black RiDeR

5 Ostatnio edytowany przez Trojanek (2013-04-27 17:42:11)

Wybacz tego nie wiedziałem ale dzięki wielkie ;p Co o niej myślicie? Widzicie coś podejrzanego? Wybaczcie za brak powitania. Jak będę na kompie to to nadrobie, bo narazie piszę z tel.

Edit: przebieg podobno udokumentowany.

6

Trojanek PW

XR400R  Enduro/SM