1 Ostatnio edytowany przez Olaff (2013-04-21 19:42:01)

Temat: Zbroja do 500 PLN

Kolejny temacik z serii co kupić. Do tej pory jeździłem w zbroi Datexa i szczerze powiem, że nie czuje się w niej zbyt pewnie na drodze :) Szukam zbroi do 500 pieniędzy, ma być przewiewna, atestowana, wytrzymała i fajnie jakby te ochraniacze nie były pierdolne jak w Datexie. Dzisiaj ludzie działają cuda, więc ochraniacz może być cieńki, a wytrzyma 2 krotnie więcej niż taki grubszy, a wykonany z gorszych materiałów.

Nie kupuje kurtki tekstylnej, bo pierdolne sobie kilka razy na glebe i kurtka do wyrzucenia, nie szukam też kurtki skórzanej, bo jestem ponad gabarytowy (:D) i nie czuje się w takowej wygodnie. Problem tych założonych przeze mnie tematów rozwiązałby full kombiak, ale jak już mówiłem - gabaryty..

Jak ktoś w czymś pewnym śmiga, niech rzuci słowem czy warto/nie warto i jakieś ogólne spostrzeżenia, dzięki.

POZDRO ! :)

READY TO >> TERROR

2

Odp: Zbroja do 500 PLN

[url]http://allegro.pl/zbroja-661-sixsixone-vapor-pressure-suit-s-tanio-i3171088899.html[/url] Polecam miałem w niej parę szlifów. Nic się nie połamało ani nie odpadło. Datexa nie miałem i nie widziałem więc nie porównam. Pozdro

Było KTM LC4. Obecnie klasyk z1100. Brak kasy na SM :(

3

Odp: Zbroja do 500 PLN

Jakbyś chciał troszkę odbiec od ceny to kup astars bionic 2 . Latam w takiej, w sumie, to nie czuję dyskomfortu związanego z nią, bo jest lekka i fajnie skonstruowana. A czuję się w niej pewnie już drugi sezon :)