Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
w Toruniu to masz przecież Wiśnie - instruktora:)))
#49 S2 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 28 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Taaaaa jasne
Panowie, nie czas na wymyślanie kolejnych propozycji. Jest piątek, wyjazd jutro. Przeanalizujcie sobie budżet, pogodę i co tam chcecie i niech każdy podejmie decyzje (napisze), czy jedzie do Piska na trening i spanie (dwie noce), czy też nie.
To czy w niedzielę rano pojedziemy do Milovic/Kisielina czy na księżyc to już sprawa drugorzędna, którą, tak jak pisał Franz możemy obgadać na miejscu.
To był zamach !!! :)
Podsumujmy: Widzimy sie jutro wieczorem w Pisku, gdzie mamy zarezerw. hotel przez Lubarta.
W sobote jestesmy o 9:00 na torze gdzie Franz zwołał Zemana z ekipą, który zlazł z ceny o 5 ojro :) czyli na osobe 55+30+(100/ilośc os) euro.
W sobotę po treningu idziemy na browara i mam nadzieje, ze jednogłośnie ustalimy że jedziemy do Milovic polatać z terenem.
Mam nadzieję, że nikt z ekipy nie odpadł?
Wiem że na pewno jadą: Franz+ja, Trawer z zona, Paczek z kolegą.
A jak reszta?
WALIĆ TO................... jadę :D
Ja biore gumiaki, kozuch i parasolke. Jestem przygotowany na przygode.
Na oslode dodam ze pokoje sa w standardzie extra;)
Ja to pierdole i jadę tak jak ustalaliśmy, Asia powiedziała jedno ma ochote z Lubartem najebać się w drodze bo musi się odstresować :), więc jak Dany i Berek nie zrezygnuje to jedziemy pełną ekipą
I to sie rozumie;)
Panowie i Panie to nie tylko wyjazd na trening to czysta przygoda wszystko moze sie zdarzyc. Czysty MATRIX
Napisze za Berka tez jedzie.
Dany, Berek ! wywołani do tablicy, co z Wami?
Wróciłem właśnie z pracy. Dla mnie temat sam się rozwiązał, bo mam odwołany jutrzejszy urlop. Tłumaczyć się nie będę, ale wystarczy jak powiem, że u mnie w pracy bunt oznacza być albo nie być.
We Wrocku leje od rana.. :D Sorry ale nie nastraja mnie to optymizmem... Jak będzie padało w Pisku to będzie lipa na maxa!! Ehh do zobaczenia! :D
My z Franzem juz w trasie od pol godziny.
Trawer, Asia kontaktowal sie z wami Berek???? Czekam na niego w Ozarowie od 9tej. Nie wiem co jest grane? Mam dalej czekac?
No nie robcie jaj od rana na was czekalismy .jedyne co sie z tego klei to majtki do dupy.berek miales sie meldowac o 11 i co????
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 28 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 80 zapytań