346

Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK

Podział z kartami fajna opcja. Co do Ceny, to tak jak ktoś wcześniej napisał, jest to dużo, w porównaniu do cen w IT.

Ja bym proponował jechać do Piska, jak knedel przyjedzie , to i tak nie będzie miał wyjścia i będzie skłonny do negocjacji, bo jak to nie olewamy typa. Wydaje mi się, że jak będzie widział , że jest nas troszkę, to inaczej zacznie sobie to kalkulować... O ile potrafi liczyć krecik pierd***y. ;)

A jak nas nie wpuszczą to 2 dni w Milovicach :)

Zrzucimy się i weźmiemy sobie trenera Craziego na własnośc;)

KTM 450 SMR
#49 S2 Mistrzostwa Polski

347

Niech ktoś na wszelki wypadek weźmie laptopa jakiegoś w miare współczesnego co ogarnie odtworzenie pliku z GoPro, wtedy można popatrzeć.
Pączek na koniec 2012 byłeś szybszy więc i ja licze co nieco się nauczyć w Milovicach. Skoro jedziesz :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

348

Ja biore netbooka, ale może być problem, bo gopro strasznie na nim rwie:((

Kiedy Crazy?:) nie przypominam sobie...

KTM 450 SMR

349

Porobiło się....

Jeśli cena zostaje taka sama za SUPERMOTO ACADEMY to ja jestem za opcjami jakie przedstawił Crazy
- Pisek jeśli się ogarną
- 2xMilovice jeśli się nie ogarną..

Wszystko na dzień wcześniej ;) Yeeah

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

350 Ostatnio edytowany przez Lubart (2013-04-18 14:23:31)

Premierze JAK ŻYĆ!
patrząc na ruchy Janka to odpowiedź będzie jutro jak już będziemy w hotelu;]

***427***

351

o dziwo przed chwila mi odpisał:

"Hello,
in Vyškov is everything easier. I also have to pay transport other lectors to Brno, lectors, and one lectors with bike, which is all included in 60eur.
In Písek is training quite expensive, 30eur is fix for track. I can give you better price to you which is 55eur per person"

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

352

Jak macie sami latać w Czechach to jak już wiadomo gdzie jest pierwsza runda to może   przyjedzcie do Kisielina. Tor jest dostępny w sobotę tylko dla motocykli, a w niedziele z kartami na pół. I są trzy nowe zakręty które warto poćwiczyć

TM

353

perpetum napisał/a:

Jak macie sami latać w Czechach to jak już wiadomo gdzie jest pierwsza runda to może   przyjedzcie do Kisielina. Tor jest dostępny w sobotę tylko dla motocykli, a w niedziele z kartami na pół. I są trzy nowe zakręty które warto poćwiczyć

już jakiś czas temu przyszło mi do głowy aby na niedzielę przebić się z Czech do Zielonej ale planowalem się z tym ujawnić dopiero przy ktorymś piwie już w Czechach...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

354

Jakbyście jechali do Kisielina to sama bym się bujnęła Wam trochę poprzeszkadzać na torze.

bez ciśnienia...
www.bezciśnienia.pl

355 Ostatnio edytowany przez Lubart (2013-04-18 15:33:33)

Franz czyli ostatecznie 55 EUR+30EUR. Co z tym dodatkowym 100 EUR za transport, bo juz się pogubiłem w tych wszystkich ustaleniach.

Tyle tu zwrotów akcji, że dochodzę do wniosku, że można by nakręcić niezły serial. Może zmienimy tytuł: Pisek, czy nie Pisek o to jest pytanie?

proponuje jednak się ciepło ubrać i wziąć parasol
[url]http://www.slunecno.cz/mista/pisek-91/den-3[/url]

***427***

356

A nie da rady ściągnąć Knedla do Milovic?

KTM 450 SMR

357

MIlovice nie sa typowym torem z typowymi zakretami. Wg mnie jesli ma uczyc i pokazywac sciezke itp, to lepiej aby robil to na torze gdzie szerokosc zakretu jest widoczna itp.
Milovice za to sa swietnym miejscem, aby w nd poszalec i na asfalcie i w terenie i sprawdzic sie typowo supermoto.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

358

Skoro tak mówisz... Wujku Crazy:)

To co PISEK z Knedlem?

KTM 450 SMR

359 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2013-04-18 15:41:52)

Jeśli Kisielin jest w sobotę to dlaczego nie ściągnęliśmy Go do siebie?

Jeszcze dochodzi kwestia pogody w Pisku.. zapowiada się kiepsko

Czy ktoś z WAS bierze w jakimś stopniu Kisielin pod uwagę?

Pisek+Kisielin?
Kisielin+Pisek?
Milovice+Kisielin?
Pisek+Milovice?

ahh Napiszcie proszę jaka jest CENA CAŁKOWITA za JAZDY w PISKU za osobę.

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

360

Ją kisielina nie biorę pod uwagę mialbyc trening czechach i na to pisałem się miałem czegoś nauczyć się od kogoś lepszego a na kisielinie będzie zapierdalanie nikt nic nie powie takie coś to ją mogę urządzić sobie w toruniu bo najbliżej i po robocie. Więcejjak 100 zł więcej zapłacę za wyjazd to nie zbiednieje

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999