Temat: Sprzedam KTM LC4 640 2006
Sprzedam swojego Kata. Rok produkcji 2006 (w dowodzie 2007).
Chętnie również się zamienię na EXC 525 lub CRF 450 z homologacją (niekoniecznie na małych kołach).
Motorek jest bardzo zadbany. Bez najmniejszego wkładu finansowego na ten sezon. Motocykl jest w ciągłym użyciu. Obecnie ma przejechane 14 700 km. Napęd wystarczy spokojnie na 2 sezony. Opony śmiało pojeżdżą jeszcze jeden sezon. Przy 13 500 został wyregulowany luz zaworów. Zimą wymieniłem klocki, płyny, łącznie z hydrauliką sprzęgła. Niedawno zostały naciągnięte szprychy. Jest założony nowy regulator napięcia. Aku spokojnie pociągnie jeszcze jeden, dwa sezony. Założyłem odpowietrzniki przedniego zawieszenia. Większość prac serwisowych miała miejsce w KTM Rally, co można potwierdzić w serwisie. Posiadam komplet kluczyków, torbę KTM z książkami serwisowymi i podstawowym zestawem kluczy. Dodatkowo dorzucam komplet nowych fabrycznych wydechów oraz komplet czarnych plastików. Moto ma przegląd do lipca i OC do sierpnia.
Sprzedaję, ponieważ po długim namyśle, rozważeniu wszystkich + i - zdecydowałem się na wyczyn. Zapraszam na przejażdżkę. Możemy pojechać do ASO, możesz przyjechać z mechanikiem, wujkiem bokserem itd.. Cena 13 800. Moto do obejrzenia w Warszawie.
YZ 125