Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
I gitara, plan jest więc tylko czekać z utęsknieniem do piątku :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I gitara, plan jest więc tylko czekać z utęsknieniem do piątku :)
Ja też mam propozycję, rozmawiałem z Pawłem Leśkow i w sobotę wybiera się na Vysoke Myto, to może do niego podłaczymy się w pierwszej części naszego wyjazdu, Chłop też potrafi dobrze zapie...ać i spoko coś nam podpowie :), więc przy takich dwóch instruktorach jak Crazy i Paweł byśmy się na "mistrzów" wyszkolili. Paweł ma tam zadzwonić czy na miejscu z piątku na sobotę byśmy mogli zanocować. Co Wy na to?
wybiera się na Vysoke Myto, to może do niego podłaczymy się w pierwszej części naszego wyjazdu?
A to jakies otwarte treningi jak w Pisku?
Jesli tak to wg mnie nie ma co gonic aż do Piska jak VM jest blizej.
trawer napisał/a:Tylko u mnie wyniknął jeden problem bo muszę od rana pokazać się na szkoleniu w robocie i dopiero mogę z Kutna wyjechać po 12 w południe
Problem jest spokojnie do obejścia.
1. Chłopaki pakują się w busa i lecą do Kutna i o 12:00 ruszacie prosto na Pisek i o 20:00 liczac brak przystanków widzimy się w barze na miejscu. A realnie o 21;00
2. Robimy wspólny nocleg jakies 200 km wcześniej (np gdzies koło Olomouca), gdzie dacie rade o normalnej godzinie dojechać. Jakieś piwko, ognisko, gitara i szanty. A rano wyjazd o 7:00 i jesteśmy na 10 na torze.
jeśli w sobote mamy latać w Pisku to trzeba tam jechać od razu i najlepiej spać na torze albo gdzieś bardzo blisko toru, Crazy dodam że nie dopuszcze do sytuacji gdzie w Jankach bedziesz chciał pierwszy postoi bo wypileś już 8 piwo i chce Ci sie lać... jedziemy na zmianę ;-)
powiem szczerze ze zupelnie nie wierzę w plan że po całym dniu jazdy w sobotę, wieczorem nie pojdziemy szeroko w jakimś barze, zwyczajnie w to nie wierzę wiec gadki o niedzielnym treningu proponuje wrzucić miedzy bajki (Crazy, Trawer troszkę Was już znam, swój uległy w kwestiach alkoholowych charakter tez znam)
a odpisał mi Knedel przed chwilą że szuka dostępności jakiegoś innego obiektu w tym terminie, wiec poczekajmy co powie
info z przed paru chwili:
So, in Vysoké Mýto ve can training on 17.4. and in Písek we can in 20.4., but it's litlle bit far for you.
Or if you want I can come to poland to some track.
Crazy ile do tego Piska jest z Wawy? sprawdzałeś?
Ale się wątek rozwinął;]
Pomysł z instruktarzem ze strony Craziego i Pawła L. jest świetny.
Trawer czy już ostatecznie przehandlowałeś moją miejscówkę? Wiem, że zawiniłem pisząc swojego posta o rezygnacji, ale to było na gorąco, teraz już wiem, że to był błąd WYBACZ MI;) Nie bierz Samsona nie rozbijaj jego rodziny :D
Franz około 780 km
materiał z obiektu:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=mqTE9KYd3HI[/url]
jeśli dobrze widze to chyba mi tam śmignął wspomniany wcześniej kolega Paweł L ;-)
Podsumowując:
Termin bez zmian: 20 kwietnia (sobota)
Trening prowadzony przez SupermotoAcademy.cz jest przeniesiony do Piska
[url]https://maps.google.com/maps?q=49.30338,14.11514&hl=pl&sll=49.303062,14.115329&sspn=0.002637,0.004823&t=h&z=16[/url]
Niedziela, 21 kwietnia
Osobiście liczę, że uda mi się namówić Franza na niedzielne latanie w Milovicach, które są w miarę po drodze do domu. Jestem gotów prowadzić z Piska do Milovic
[url]https://maps.google.com/maps?saddr=%2B49%C2%B0+18%27+12.17%22,+%2B14%C2%B0+6%27+54.50%22+(49.303380,+14.115140)&daddr=Milovice,+Czechy&hl=pl&ie=UTF8&sll=49.30338,14.11514&sspn=0.01055,0.01929&geocode=FVRP8AIdRGHXAA%3BFSlj_gIdvy7jACkhpoEXBPgLRzEyw0iaHAoE5Q&oq=Milovice&t=m&mra=ls&z=9[/url]
Crazy dodam że nie dopuszcze do sytuacji gdzie w Jankach bedziesz chciał pierwszy postoi bo wypileś już 8 piwo i chce Ci sie lać... jedziemy na zmianę ;-)
Jestem uległy, więc do Janek mogę jechać. Przy okazji zmiany zrobimy pierwszy postój, wiadomo na co :)
flexi jestem w tym temacie- każda opcja do zrobienia
jak już coś ustalicie dajcie znać bo pianę bijecie jak wiśnia na wiosnę (taka z drzewa)
Czytaj choć ostatnie dwa posty, gdzie nawet nagłówek bije po oczach-Podsumowanie. Jak nie, to następnym razem dostaniesz bana i będziesz się wymądrzał na pieluchy.pl :)
Crazy
no i jestem ciekaw tej kolezanki co Bart mi wiezie ;)
i chęcią zobaczę jak pasujesz do tej koleżanki Bartka, mam nadzieję że powietrze z niej nie ujdzie :)
Koledzy.... Nie zrozumieliśmy się KAŻDY bierze koleżankę ze sobą ;) Co najwyżej można potem dokonać jakiegoś deal'u a nie że ja zostanę z ręką w... ;)
Pozdrawiam!
Również jestem za utrzymaniem terminu 20.04 Wszystko mam już załatwione ;)
Zatem na 20 IV w Pisku mamy następujących pewniaków:
1. Bart03
2. Berek650
3. Trawer
4. Franz
5. Crazy
6.dany
Zatem na 20 IV w Pisku mamy następujących pewniaków:
1. Bart03
2. Berek650
3. Trawer
4. Franz
5. Crazy
trawer napisał/a:wybiera się na Vysoke Myto, to może do niego podłaczymy się w pierwszej części naszego wyjazdu?
A to jakies otwarte treningi jak w Pisku?
Jesli tak to wg mnie nie ma co gonic aż do Piska jak VM jest blizej.
Tak to dowolny trening i to co mówił to koszt jazdy cały dzień około 100zł, ale widzę że nie ma mnie kilka godzin i już ustalone :).
OK,jak tak ustalone to jestem za większością:)
Jeszcze jedno ustalmy kto jedzie ze mną:
1. Ja + 1 osoba płci pięknej
2. Dany + 1 osoba płci pięknej
3. Lubart
4. Jak Metys zrezygnuje z wyjazdu to zabiera się ze mną berek 650 (dam znać w niedzielę)
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 70 zapytań