Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
jesli chodzi o mnie- to obojętnie gdzie, ważne żeby pod okiem kogos mądrego co by mnie choć odrobinę poduczył
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jesli chodzi o mnie- to obojętnie gdzie, ważne żeby pod okiem kogos mądrego co by mnie choć odrobinę poduczył
Trawer. Dwie propozycje powyżej.
P.S. A moze na którymś z wymienionych torów mogliby zrobić nam szkolenie o ile nie jest to ściema z tym co Ci napisali, Franzini?
napisałem mu czy w pisku albo vyskokim mycie nie da rady potrenować "pod jego okiem"
wkurwił mnie typ trochę bo ustawiam z mim konkretny "iwent" a ten pisze że jakiś show na torze o którym sie dopiero dowiedział ...
Ja twardo trzymam się umówionego terminu. Liczyłem na szkolenie od pepików, ale w tym wypadku panowie licze na wasze doświadczenie i szkolenie od Was.
Liczyłem na szkolenie od pepików, ale w tym wypadku panowie licze na wasze doświadczenie i szkolenie od Was.
Super kierowcą nie jestem, ale jeśli ktoś jest początkujący lub średnio jeżdzący to ma szanse coś się ode mnie nauczyć. Tor jazdy pokaże, pozycje podpowiem, na pewne zasady zwróce uwage. Moge z kamera za każdym z Was pojechać to sobie obejrzycie film. Moge z kamera sam pojechac, to jak ktos slabszy to bedzie mogl porownac gdzie ma zapas. Tyle od siebie i za darmo :)
Ale np zawiasu nie ustawie :)
a ode mnie brałeś po 200 za lekcje...
a ode mnie brałeś po 200 za lekcje...
No ale od Polaków nie biore ;)
No i postawa Crazego mi się podoba (oprócze tego że wziął kase od Samsona :) ) więc nie będzie źle,
czy w razie czego wybiera się ktoś samotnie i ma miejsce na araba z motocyklem? pytam tak proforma jakbym uciekł od obowiązków
Jak Lubart nie jedzie, a Trawer ma fure na pol klasy C2 Supermoto, to moze by wpadl po nas i zamiast w kilka aut pojedziemy jednym. KOszt wyjdzie niewielki a i przyjemnosc z jazdy bylaby wieksza.
Pewniaki z okolic W-wy to Franz, Berek i Ja.
Co Ty na to Trawer?
Moja propozycja jest taka, aby zaliczyć dwa miejsca.
[url]http://maps.google.pl/maps?saddr=Milovice,+Czechy&daddr=P%C3%ADsek,+Czechy&hl=pl&ie=UTF8&ll=49.866317,14.727173&spn=1.958,4.713135&sll=49.788357,14.463501&sspn=1.812204,4.713135&geocode=FSlj_gIdvy7jACkhpoEXBPgLRzEyw0iaHAoE5Q%3BFZ5P8AIdzQjYACljwBFl808LRzHwgEmspaFSGg&oq=milovice&mra=ls&safe=on&t=m&z=8[/url]
W piatek wyjazd i wieczorkiem widzimy się w Pisku przy piwie w knajpie.
W sobote od 10:00 latamy po torze bo są treningi dla Supermoto i to jest pewne.
Jak juz bedziemy padnięci, czyli koło tej 16 zbieramy się i lecimy do Pragi (1h jazdy, gdzie nocujemy na przedmiesciach byle blisko metra).
W niedziele rano zbieramy się i lecimy do Milovic gdzie latamy np 11:00-15:00 a potem do domu. Nie wiem jak w Milovicach z frekwencją, ale w 2011 bylem tam 15 kwietnia, gdzie w pt rano padał śnieg i było +2, a w sobote na torze było sporo ludu (co prawda pogoda sie poprawiła).
Z zagrożeń to mozliwe w Pradze nikt nie bedzie mial sily tylka ruszyc dalej niz do najblizszej knajpy a po dwoch browarach zasniemy na stole :) więc nocleg w drogiej Pradze można ewentualnie zamienić na inne okolice.
To odpowiam chłopaki bo robi się ciekawie i wesoło :). Mam zajęte już cztery miejsca siedzące i dwa na motocykle, czyli pozostają mi 3 siedzące i na dwa motocykle, oferował mi się Lubart ale widzę że cienko z nim ale za to w miejsce jego chce Berek650 więc pozostaje mi 2 miejsca siedzące i jedno na motocykl, no chyba że przyczepkę podczepimy to więcej motorków wejdzie ale wtedy będzie trzeba omijać jebanego Viatola. Podsumowując Crazy i Franz mam dla Was miejsca siedzące ale jeden motocykl musi być na przyczepce albo zostać rozkręcony i poupychany w schowkach hehehehe :)
Crazy jestem za Twoją propozycją :)
Trawer-to trzymaj miejsce dla Samsona.
A my z Frankiem polecimy jego busem.
A co sądzicie o sobocie w Pisku a niedzieli w Milovicach (opis w poście 174)?
Dwa obiekty. Drugi po drodze powrotnej.
w razie czego mogę też się z Berkiem zapakować choć u mnie nie ma 100% pewności że się wyrwę
Trawer-to trzymaj miejsce dla Samsona.
A my z Frankiem polecimy jego busem.A co sądzicie o sobocie w Pisku a niedzieli w Milovicach (opis w poście 174)?
Dwa obiekty. Drugi po drodze powrotnej.
Taki układ mi pasuje, Ok to Samson może jechać ze mną, Tylko u mnie wyniknął jeden problem bo muszę od rana pokazać się na szkoleniu w robocie i dopiero mogę z Kutna wyjechać po 12 w południe
Tylko u mnie wyniknął jeden problem bo muszę od rana pokazać się na szkoleniu w robocie i dopiero mogę z Kutna wyjechać po 12 w południe
Problem jest spokojnie do obejścia.
1. Chłopaki pakują się w busa i lecą do Kutna i o 12:00 ruszacie prosto na Pisek i o 20:00 liczac brak przystanków widzimy się w barze na miejscu. A realnie o 21;00
2. Robimy wspólny nocleg jakies 200 km wcześniej (np gdzies koło Olomouca), gdzie dacie rade o normalnej godzinie dojechać. Jakieś piwko, ognisko, gitara i szanty. A rano wyjazd o 7:00 i jesteśmy na 10 na torze.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 68 zapytań