16

Odp: Jak zmienić na stare allegro ?!

zamiast marudzic proponuje sie przyzwyczaic... za pol roku kazdy z was bedzie mowic, ze nie wyobraza sobie jak mogl pracowac na tym poprzednim...

a co do youtuba to wyjatkowo chyba sie nie da. dla mnie jest tragedia

SMR 510

17

Ja już troszkę polatałem po allegro i powiem wam, że zmiany są dobre.
Pasek szukaj który mamy cały czas na wierzchu i pomimo przewijania strony on jest nadal widoczny jest na +
Później możliwość wybierania rodzaju wyszukiwania bez wchodzenia w wyszukiwanie zaawansowane też na +

Jedynie szata graficzna jest do kitu i te duże zdjęcia.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

18

mi się nie podoba ten boczny panel po lewej, wcześniej było wszystko w kupie na górze a teraz trzeba przewijać żeby pozaznaczać

19

hacker33 napisał/a:

Ja już troszkę polatałem po allegro...
...Jedynie szata graficzna jest do kitu i te duże zdjęcia.

Rozmiar zdjęć można zmienić ikonkami nad listą przedmiotów.

20

Mogło by zostać ale jak dla mnie nadal za BIAŁO jednak jak było więcej tej czerni i pomarańczy to było to takie "żywsze" w kolorach.

21

Materka napisał/a:

mi się nie podoba ten boczny panel po lewej, wcześniej było wszystko w kupie na górze a teraz trzeba przewijać żeby pozaznaczać

Dokładnie! Jak dla mnie największy minus.

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

22

Robson napisał/a:
Materka napisał/a:

Dokładnie! Jak dla mnie największy minus.

+100

Hardcore - it's more than music...

23

[url]http://www.sfora.biz/Polacy-wsciekli-na-serwis-Allegro-Tracimy-pieniadze-a54855[/url]