Odp: St. Kisielin I runda 2013
w Lublinie osiedle i kościół, w niedzielę podczas mszy były przerwy w jazdach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » St. Kisielin I runda 2013
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Warto poczytać komentarze pod artykułem, który wrzucił extemax. 99,5% zwolenników toru i motorsportu i zdaje się jeden czy dwóch przeciwników. Niestety prawo mamy chore i jak się mieszkańcy uprą to doprowadzą do takiego samego końca jak tor w Suwałkach czy Lublinie (gdzie notabene osiedle dobudowano do istniejącego toru).
Podsumowując to co napisał Sami-Samson- abdul i sprawdzając ilość mieszkańców gminy wg stanu na dzień 30.06.2012r. wynosiła ona 29 076 osób - przeciwnych jest tylko 145,35. Więc na pewno pozostałe 28930,62 - chętnie wskażę gdzie mieszka niespełna 150 wspaniałych i prawych....
a to też ciekawie rozwiązanie,Krysia ma dziś imieniny więc przerwa techniczna w zawodach 12-15
dobry był komentarz pod artykułem - "dajcie im bilety na basen w czasie zawodów"
Tacy ludzie to chyba by chcieli, żeby wszyscy najlepiej się zajęli piciem piwa i paleniem trawy pod blokami... oczywiście nie pod ich blokami ;]
Bo wszystko zamkną i nic innego nie pozostanie do roboty.
Panowie, 20 postów o dupie marynie, wiadomo jak jest w tym kraju i szkoda nawet o tym gadać skoro nie można puścić serii z automaty do tego bydła co im "motóry hałasują"
pytanie do zorientowanych (Maniek, Rafał, Pączek...) czy jest to Kąkolewo 12-stego czy nie?
ja profilaktycznie hotel w Grodzisku Wlkp juz zaklepalem
Czy to ze Gostynia nie bedzie to jest juz 100% pewne?
Rozmawiał ktoś z Mietkiem Kałużą?
Ja dziś rozmawiałem z p. Sierpowskim z AK Leszno i potwierdził że do rozwiązania problemu ekranów Gostyń odpada. Co do innej lokalizacji trzeba rozmawiać z Motoklubem Unia z Poznania.
Szkoda runda w Gostyniu byla fajna. Ale kij im w oko, nie to nie.
Jutro mam spotkanie z M.Kłuża w Kąkolewie co do nitki toru i całokształtu .
Hotele Grodzisk Wlkp. - Behapowiec , Nowy Tomyśl - HI FI
będę rozmawiał z właścicielem Hi Fi na temat rabatu dla zawodników .
[url]http://www.youtube.com/watch?v=fogfn-i9QWE&feature=youtu.be[/url]
Nitka 80% tego co na w/w filmie
Najazd na który wjeżdżam raczej będziemy skakać w poprzek ;) najazd robię albo drewniany albo betonowe płyty a zjazd ???? ( jak gdzie kto wyląduje ;)
Agregat ma być ale własne mile widziane
Powiem tyle: Gostyń był fajny bo był w centrum miasta, przychodzili ludzie pooglądać, z rodziną z dzieciakami, spędzić czas przy Motorsporcie. A zawody gdzieś między lasem a pastwiskiem.. szkoda. Choć obiekt wydaje się bardzo fajny ;)
Szczerze doceniam że działasz w naszej sprawie!! Dzięki za film!
Pozdrawiam
Powiem tyle: Gostyń był fajny bo był w centrum miasta, przychodzili ludzie pooglądać, z rodziną z dzieciakami, spędzić czas przy Motorsporcie.
Nie ma już co roztrząsać się nad Gostyniem, bo wątek będzie dryfował nie w tym kierunku co powinien.
Skupmy się na tym co ma być a nie co by było gdyby.
Rafał, czyli można rozumieć, że pewne jest to że runda się odbędzie, tyle że w innym miejscu?
Czy nadal istnieje możliwość, że ją całkiem odwołają?
Dzięki za film.
Fajny. Moze tylko dluzsza prosta bys zrobil tam zamiast jednej szykany :)
dla mnie bomba, jeszcze jakby więcej terenu było to już rewelka :), Dzięki Rafał, że działasz w temacie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » St. Kisielin I runda 2013
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 67 zapytań