Odp: [S] Husaberg FX 650 SM
Poszło PW.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husaberg FX 650 SM
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszło PW.
Kurna, nie mogles tego sprzedawac 2 tygodnie temu ;)?
Chce ktos WR450 06 rok :P ?
Jak w takim bergu wyglada wygladaja koszty eksploatacji(wymiana oleju, tloka) Malo wiem, wiec sry za pytanie. To jest wyczyn?
To jest wyczyn, ale zracji pojemnosci troche mniej wysilony. Czyli wszystko kilka mth pozniej niz w 450
Mam cichą nadzieję,że szybko się nie sprzeda a do maja uda mi się uzbierać ;)
Jak wszyscy się rzucili, a z tego co wiem jest jeszcze jeden berg co prawda inna pojemność, ale nowszy i cena nie wiele większa.
Kurna, nie mogles tego sprzedawac 2 tygodnie temu ;)?
Chce ktos WR450 06 rok :P ?
GAP No co ty dopiero kupiłeś i już zmiana... ;-) czy...
Coty zaaajebista dzida, ale taki berg mmmm :)
Husaberg FX 650, to nie jest jeszcze starsza wersja? Nie przypominam sobie FX 650 na 2004 rok, ogólnie nie przypominam sobie FX jako model Enduro , modele Enduro Husaberga są nazywane FE, więc chyba ten FX nie ma homologacji(FX to crossy), albo jeszcze jest tej starszej konstrukcji. Więc chyba nie homologacji (crossy raczej nie mają) więc, nie rozumiem dlaczego ktoś tam mówił o A2 :)
FX to cross a ten ma blachę i papiery więc wsio jest git
Crossy tez moga miec homologacje i ten wlasnie ma. Nie widziales nigdy zarejestrowanej YZ czy CRF?
BTW, dzisiaj aukcja sie konczy, jak wyjde ze szpitala wystawie ponownie. Jak co moto wciaz aktualne, PW lub 519717724
Crossy tez moga miec homologacje i ten wlasnie ma. Nie widziales nigdy zarejestrowanej YZ czy CRF?
BTW, dzisiaj aukcja sie konczy, jak wyjde ze szpitala wystawie ponownie. Jak co moto wciaz aktualne, PW lub 519717724
Widziałem, tylko powiedz jak uzyskać tę homologację, tylko widuje takie sprzęty, a tak naprawdę, aż nie chcę mi się w to wierzyć, że komuś udaje się ją uzyskać. Jak go zarejestrowałeś?
Ivory napisał/a:Crossy tez moga miec homologacje i ten wlasnie ma. Nie widziales nigdy zarejestrowanej YZ czy CRF?
Widziałem, tylko powiedz jak uzyskać tę homologację, tylko widuje takie sprzęty, a tak naprawdę, aż nie chcę mi się w to wierzyć, że komuś udaje się ją uzyskać. Jak go zarejestrowałeś?
Często włoskie sprzęty mają homologacje. Tam są jakieś firmy, co montują kity homologoacyjne (lampy, kierunki,etc) i to już w ten sposób zjeżdża do nas do kraju. Tak kumpel miał CRF z papierem
Wystarczy nabyć sprzęta np. z Anglii. Tam motor miał daymot (dopuszczony do ruchu w dzień). Miał tylko klakson na bateryjkę 9V :)
Żeby zarejestrować w PL motor nie musi mieć koniecznie homologacji, wystarczy że jest (był) gdzieś zarejestrowany w Unii Europejskiej + przejść badanie techniczne w PL.
Ja tak zarejestrowałem moją CRF450R. Tylko musiałem dorobić światła, migacze, stop i oczywiście tabliczkę znamionową. Wszystko zależy od diagnosty czy wnika czy nie.
Dokladnie. A ja go kupilem zarejestrowanego, wiec w jaki sposob ktos kiedys sie z tym meczyl malo mnie obchodzi :)
BTW, kto dzisiaj do mnie dzwonil, ze chce po niego jechac?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husaberg FX 650 SM
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 70 zapytań