Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
1. Franz
2. Crazy
3. Lubart
4. Dany
5. Trawer
6. Husaj
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
1. Franz
2. Crazy
3. Lubart
4. Dany
5. Trawer
6. Husaj
1. Franz
2. Crazy
3. Lubart
4. Dany
5. Trawer
6. Husaj
7. Kałuża SM
1. Franz
2. Crazy
3. Lubart
4. Dany
5. Trawer
6. Husaj
7. Kałuża SM
8. Bart
1. Franz
2. Crazy
3. Lubart
4. Dany
5. Trawer
6. Husaj
7. Kałuża SM
8. Bart
9.LUKASZENKO80
Widze 20 tego ma byc 10 stopni. Chyba juz czas aby powoli rozgladac sie za nowym terminem...
Trawer - Jestem czlowiekiem malej wiary;) a tak naprawde to nie wiem jakie masz uklady, ale licze, ze sie nie mylisz i pogoda bedzie letnia. Jak nie to masz przerabane;)
Lubart nie panikuj :), będzie dobrze
Wracajac w niedziele mozna zajechac Koprivnic, ktora jest po drodze powrotnej do PL
Panowie- i ja się piszę
1. Franz
2. Crazy
3. Lubart
4. Dany
5. Trawer
6. Husaj
7. Kałuża SM
8. Bart
9.LUKASZENKO80
10. Berek
pozdr
Wracajac w niedziele mozna zajechac Koprivnic, ktora jest po drodze powrotnej do PL
mam tylko nadzieję że Janek zdąży odśnieżyć obiekt ;-)
jak nie zdąży to na kolcach pośmigamy :),
Crazy- bardzo dobry pomysł, ja się piszę abyśmy tylko zdążyli w poniedziałek do roboty hehehe :).
Lubart - Ja za to jestem nie wierzący ale spoko w każdych warunkach należy uczyć się :), jak coś to na rozgrzewkę będę miał :) małe co nie co.
Termin się zbliża, śniegi topnieją, może warto podpytać czy w Akademi nadal na nas czekaja i nie zmienili planów.
Gdzie nocujemy?
W iglo;)
Nie moglem sie powstrzymac;)
mi tam pasuje , Lubart buduje iglo a ja jadę na wioskę kupić rozgrzewkę hehehe :), a tak poważnie to mamy jakiś upatrzony hotelik? Franz podawał linki .
Trawer wyjazd w piatek, czy sobote? Spimy pt/sb i sb/niedz?
jedziemy w piątek, postaramy się dogonić Franza i Crazego bo oni wyjeżdzają w południe, będziemy wieczorkiem na knedlach i piwku więc jakiś hotelik przydałby się a potem ja przynajmniej jestem chętny aby w drodze powrotnej jechać tam gdzie Crazy planuje (post nr 112) więc byśmy spali dwie noce. no chyba że to teren ogrodzony a chcemy przyoszczędzić to możemy spać w aucie, jest ogrzewanko i 5,6 osób prześpi się :)
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 64 zapytań