Odp: Elementy z carbonu/karbonu i nie tylko
Jesli sie uda to ja biore taki blotnik.
Husaberg F(E)S 570
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Elementy z carbonu/karbonu i nie tylko
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jesli sie uda to ja biore taki blotnik.
policho tak czy inaczej, ja biorę ten błotnik niezależnie czy uda Ci się w karbonie, czy będzie to ori acerbisa.
policho tak czy inaczej, ja biorę ten błotnik niezależnie czy uda Ci się w karbonie, czy będzie to ori acerbisa.
Mam pierwszą informację - będę go miał najpóźniej za miesiąc. Ponieważ jak pisałem wcześniej mam wątpliwości co do możliwości wykonania w karbonie cenę za oryginał masz na PW.
Edit:
Zrobiłem próbnie ochraniacze przy setach. Ciężko tkaninę ułożyć bo są mocno profilowane i małe, ale za drugim razem będzie łatwiej :). Teraz wstawiam tylko jako zapytanie czy komuś pasują w wykończeniu "struktura", tzn. nie błyszczące, plusem może być łatwiejsze utrzymanie w dobrej kondycji bo od butów pewnie się będą rysować.
Nie oczekuję zamówień tylko opinii.
Tak na marginesie, waga to ok. 25g na sztukę.
mnie masz pewnego na lakierowane :)
chce ominac roznicy miedzy innymi partsami z carbonu ktore sie blyszcza jak psu jaja a te beda matowe
wiec ja w lakierze poprosze
policho nie pogardziłbym takim wykonaniem IMO są jak najbardziej pro!
jakis progres ???
ja pier... RADZIOL weź przestań, już myślałem że policho ogarnął temat błotnika :/
jakis progres ???
Na razie pracuję nad osłonami lag do 690 SMC. Pierwsza próba z uwagi na zbytni pośpiech nie była w 100% udana. Osłony przy setach, te oryginalne kształtem, pochłaniają za dużo pracy przy wytwarzaniu i mam plan zrobienia autorskiego wzoru, a to potrwa kilka dni. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w niedzielę wrzucę zdjęcie osłon lag i osłon przy setach.
Przy okazji robię również inne rzeczy np. naprawianie motocykla kolegi, nie poświęcam na laminaty całego wolnego czasu.
ja pier... RADZIOL weź przestań, już myślałem że policho ogarnął temat błotnika :/
Co do błotnika to mam zamówiony w dwóch miejscach i z jednego dotarła zła wiadomość. Na dzień dzisiejszy nie ma takiego w magazynie Acerbisa. Ponieważ handluję akcesoriami to mając dostęp do dobrych cen nie będę sprowadzał z zagranicy za dużo wyższą cenę. Trzeba niestety poczekać aż pojawią się w hurtowni, podobno nie wcześniej niż za klika tygodni. Oczywiście dam znać w temacie od razu jak coś więcej będę wiedział na temat błotnika.
Na razie skupiam się na obecnych zadaniach i zleceniach.
Na razie skupiam się na obecnych zadaniach i zleceniach.
Rozumiem, będę czekał cierpliwie.
Pozdrowienia!
:(
dziesiec znakow
dziesiec znakow
???
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Interpunkcja[/url]
Do stałej oferty trafiają osłony przy setach do 690SMC, błyszczące. Cena 130zł za komplet.
Poniżej już wcześniej prezentowane błotnik i osłona silnika, ale tym razem zamontowane na XT660X SM 2009r.
Coraz szersza gama elementów, muszę jakoś Cie nawiedzic i coś powybierac :)
oj szkoda by mi było stuknąć taką ładną osłonką pod silnikiem i ja uszkodzić ...
Coraz szersza gama elementów, muszę jakoś Cie nawiedzic i coś powybierac :)
Wpadnij kiedy Ci pasuje, tylko daj wcześniej znać, najlepiej SMS-oddzwonię w miarę możliwości.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Elementy z carbonu/karbonu i nie tylko
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 80 zapytań