Temat: [S] sxv 550
Sprzedam sxva.zaresjtrowany oplacony stan igla.silnik po odbudowie.naped klocki git.mialem jezdzic ale dalej niedaje sobie z nim rady.dlatego sprzedam badz zamienie za eleganckie DRZ sm badz 525.PW
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] sxv 550
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam sxva.zaresjtrowany oplacony stan igla.silnik po odbudowie.naped klocki git.mialem jezdzic ale dalej niedaje sobie z nim rady.dlatego sprzedam badz zamienie za eleganckie DRZ sm badz 525.PW
A coś więcej o nim?
Rok 2007.po wymianie wszystkich usczelniaczy,panewek filtrow.zrobione luzy zaworowe.przegladniety silnik.opony tyl 80% przod 90.klocki po 70%
a w gotówce ile za to ?
13.500 do rozsadnej negocjacji.
za takiego potwora to dobra moneta... tymbardziej ze remont zrobiony. (pewnosc ze nie ma pomaranczowego silikonu zamiast uszczelki czarnej)
Oj fistach pewnie byś go brał jakbyś się wstrzymał nieco a tak to masz tego małego piździka :]
Oj fistach pewnie byś go brał jakbyś się wstrzymał nieco a tak to masz tego małego piździka :]
przeciez nie od dzisiaj Dibo sprzedaje :)
takze moglem brac, ale trafilo mi sie cos innego :)
przeciez nie od dzisiaj Dibo sprzedaje :)
takze moglem brac, ale trafilo mi sie cos innego :)
dałeś radę zrobić test ride? Fajnie jeździ ta fałka?
ja nia zrobilem 1000km prawie i sie mecze na tym sprzecie.chcialbym nieraz karnac sie spokojniej i gdzies dalej.zamontowalem nawet podnozki pasazera zeby z dziewczyna sie przejechac czasem ale to sie zupelnie mija z celem.2 razy by spadla a jechac spokojnie sie nie da.... :(
fistach napisał/a:przeciez nie od dzisiaj Dibo sprzedaje :)
takze moglem brac, ale trafilo mi sie cos innego :)dałeś radę zrobić test ride? Fajnie jeździ ta fałka?
niestety tylko na mokrym... caly czas brak trakcji... wiec wiele nie sprawdzilem..
Jak tylko posmigam, to zdam relacje :)
Dibo z góry sorry za offtop.
Możesz napisać jakie masz przełożenie w tej apce ?
46-16
46-16
masz pw
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] sxv 550
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 76 zapytań