Odp: Cześć wszystkim :D
Siema ;]
"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Cześć wszystkim :D
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema ;]
To jak są tacy życzliwi to ich z forum tylko eksmitować .. wielcy struże porządku się znaleźli .. Żebyście wy byli jeszcze tak przepisowi we wszystkim ..
Tak poza tym to witam kolegę :)
Sprawa została zgłoszona na policję. Dziękuję, dobranoc.
Po za tym witam.
forum supermoto.pl <--- Możesz na nas polegać *.* Pozdrawiamy użytkownicy forum :D
Gościu pisz za siebie a nie za cała społeczność, bo jakoś patrząc po komentarzach nie wszyscy są tego samego zdania co Ty.
Ps Teraz mi tylko zostało czekać na pismo od władzy haha :D Ciekawe jakie oskarżenia będę miał? ile lat do odsiadki ?:D
Ludzie. Wrzucacie tu filmiki jak śmigacie po schodach, chodnikach itp. i jakoś nikogo nie oskarżacie oraz nie mówicie, że pójdziecie z tym na policję, bo to groźne dla przechodniów - przyczyna: sami tak robicie. Jest ktoś kto robi coś innego to jest zły już... Każde łamanie prawa to łamanie prawa.
Z drugiej strony... Zajebał wam ktoś coś kiedyś?
Moto, auto, rower, nawet glupi telefon czy zegarek!?
Jeśli tak to na pewno nie pisali byście, ze handel kwitami to taki pikuś...
A czy te kwity, które on aktualnie może posiada muszą być zajebane? może są z legalnego źródła.. komuś motor się rozwalił, czy sprzedawał na części... Przyczepiacie się jak nie wiem co... Sami byście pewnie tak zrobili jakby była możliwość, ale luz.. Każdy kombinuje tak jak może taka prawda i jej nikt nie oszuka ;)
Tylko zawsze w społeczeństwie znajdą się wyjątki.. np. Pan, który oznajmia naszemu nowemu forumowiczowi, że sprawa idzie na policje bla bla bla...
zuczek dobrze pisze nam miejscu grupy "supermototrolls" bym uważał na forum, bo jak tu są tacy użytkownicy to nie łatwo o problemy..
Czy ktoś tu pisał że o jakiś kradzieżach lub nielegalnych rzeczach, przebijaniu numerów, lub podobnych sztuczkach? Wszystko sie odbywa legalnie rama z mojego YZ jest UDOKUMENTOWANA a nowa rama pochodzi z motoru z rozbiórki i ma papiery które pozwalaj ja zarejestrować i gdzie tu jest coś nielegalnego, lub coś ukradziono?
Panowie widzę że niektórym już odbija z powodu długiej zimy :))
Pany idźcie sobie do garażu i zrelaksujcie się :))
U mnie 7.5C' idę pośmigać :pp
Przecież ja se żartuje :D Bez spiny ludzie, bez spiny ... Przecież Cie kufa nie zjedzą nie ? A Wy od razu od społeczniaków jprdl ... JP"ekowce jedne, a jak mu telefon czy auto/moto podpierdolą to pierwszy na policje leci :D
Po za tym co mnie to obchodzi że masz kwity z mc donalda czy skąd tam ... Jak wdupisz w auto, a będą lewe to Ty będziesz miał problemy nie ja ... Więc mnie to tam lata i skaka gdzie Ty papiery kupujesz ; p Co jak co ale takimi rzeczami bym się i tak nie chwalił bo nie ma czym ^^... Papiery na lewo czy legalnie w tych czasach to nie problem jak zapłacisz - np z niemiec.
Jedni udoskonalają sprzęty cały rok i non stop piszą(pewnie wiecie o kogo chodzi^^) ... Jedni non stop piszą i jeżdżą... Drudzy ciągle jeżdżą mniej piszą ... Każdy robi co chce. Tyle ode mnie w temacie :)
@@
Na marginesie.
Siema i oby YZF"ka posłużyła długo :]
Wiesz co żarty żartami, ale to było po prostu żałosne i każdy mógł to źle odebrać... Nikt nikogo nie chce urażać od społeczniaków, ale co tu innego można powiedzieć jak wylatujesz z takim tekstem.. ;)
Różnica jest w Twoim przykładzie taka, że tu nikt nikomu nic nie zajumał tylko chce motor sobie zarejestrować na 2 ramie.. to tak jakby przekładał tylko silnik, a jak wiadomo jest to część zamienna..
A tu nagle wylatujesz z tekstem jakby mu ktoś coś zajebał to by poszedł na policje.. - no wiadome, a co ma robic? haloooo...
Nie odbierz tego źle ;)
Wiesz co żarty żartami, ale to było po prostu żałosne i każdy mógł to źle odebrać... Nikt nikogo nie chce urażać od społeczniaków, ale co tu innego można powiedzieć jak wylatujesz z takim tekstem.. ;)
Różnica jest w Twoim przykładzie taka, że tu nikt nikomu nic nie zajumał tylko chce motor sobie zarejestrować na 2 ramie.. to tak jakby przekładał tylko silnik, a jak wiadomo jest to część zamienna..
A tu nagle wylatujesz z tekstem jakby mu ktoś coś zajebał to by poszedł na policje.. - no wiadome, a co ma robic? haloooo...
Nie odbierz tego źle ;)
No to właśnie ja to samo napisałem tylko nie zaczailiście :D Po za tym wcześniej ode mnie też pisali o urzędasach, a mnie o policje się czepiacie :]
I doczytaj do końca zanim napiszesz : "Więc mnie to tam lata i skaka gdzie Ty papiery kupujesz"
Robita co chceta ! Każdy kombinuje jak może, a mnie to ma przejmować ? Sory mam ważniejsze rzeczy na głowie niż dzwonienie na psy z powodu gościa co se papiery kupił ...
No chyba że działa w zorganizowanej mafii paliwowej i nam nie sprzeda po 2 zł taniej - wtedy bym się czepiał. Ps : jak działasz dawaj na PW to z po 500l bym na lato kupił ;D
A tak ogólnie to nie jest głupi pomysł np : kupić SX"a na 2 ramy go mieć :) Nie takie głupie i koleś dobrze kombinuje.
Dzięki males93 za odpowiedź, a zarazem sorry za takie powitanie jakie się zrobiło ;P Za kilka miesięcy może wykorzystam Twój pomysł i zrobię podobnie jak Ty :)
@@
Na marginesie.
Siema i oby YZF"ka posłużyła długo :]
Takie małe sprostowanie to jest YZ dwu takt i będę przerabiał na WR dwu takta :)
Dzięki males93 za odpowiedź, a zarazem sorry za takie powitanie jakie się zrobiło ;P Za kilka miesięcy może wykorzystam Twój pomysł i zrobię podobnie jak Ty :)
Myślę ze do wakacji uda się przyszykować poważnie sprzęt już na SM :)
Ja tez zartowalem jakby ktos nie skumal ;)
O papierach lepiej nic nie pisac - nigdy nie wiadomo kto to czyta.
Tylko że kolega ma legalny motocykl ale bez homologacji i kupił legalne papire od motocykla zarejestrowanego i bedzie robił ZAREJESTROWANĄ yz 250 w wersji sm.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Cześć wszystkim :D
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 75 zapytań