Temat: Cześć wszystkim :D
Witam wszystkich jestem z Ełk'u w WM latam Yamaha YZ 250 będę się szykował na wrzucenie sm, na razie jestem w trakcie rejestracji :D
[url]http://www.bikepics.com/members/males93/[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Cześć wszystkim :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich jestem z Ełk'u w WM latam Yamaha YZ 250 będę się szykował na wrzucenie sm, na razie jestem w trakcie rejestracji :D
[url]http://www.bikepics.com/members/males93/[/url]
Siema
Serwus ;D
Yo !!
Siemanko :) Wiele ludzi ma chęć a zarazem problem z rejestracją crossów. Mógłbyś napisać co i jak z tym fantem zrobiłeś?
Siemano :))
Siema :)
Siemanko :) Wiele ludzi ma chęć a zarazem problem z rejestracją crossów. Mógłbyś napisać co i jak z tym fantem zrobiłeś?
Zakupiłem kwitki do wr250 2t tej starej za grosze
Homologacja niestety będzie zrobiona bezpośrednio z akumulator, ponieważ zapłon z ładowanie droga sprawa na moją kieszeń
chwalisz się na forum żeś kupił papiery - pokazujesz numery - Ile masz lat chłopcze?
chwalisz się na forum żeś kupił papiery - pokazujesz numery - Ile masz lat chłopcze?
Kolega mnie zapytał to mu odpowiedziałem w jaki sposób, tu nie ma się czym chwalić... A co do fotki to było to zdjęcie poglądowe znalezione w internecie.
Tak zapytam mój wiek do czego Ci potrzebny ?
Mocarz jest kuratorem ds. nieletnich, wiec pewnie zastanawial sie czy przewal na papierach podlega pod jego obowiazki sluzbowe czy nie. Jako urzednik panstwowy on nie moze takiej rzeczy zlekcewazyc tylko MUSI zglosic, bo go moga z pracy wyjebac :/
Na forum jest dużo postów związanych z kupnem papierów wiec nie wiem o wam chodzi? U mnie akurat wszystka jest legalne więc niech sobie zgłasza gdzie chce, a jak już jest takim urzędnikiem to niech notatkę służbowa pisze co na forum się dzieje, kto co robi ( wyczyny, popisy na drogach publicznych itp) i donosi do odpowiednich służb może lepiej się poczuje...
Z względów bezpieczeństwa komentarz został usunięty przez najlepszego hakera świata.
Pozdrawiam ! :D
I co jeszcze :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Cześć wszystkim :D
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 74 zapytań