Temat: husaberg 470
panowie co tym sądzicie?
[url]http://moto.allegro.pl/husaberg-470-i3112011347.html[/url]
zna może ktoś tego komara? moto jest z okolic konina.
FasoN
AlbO
GIŃ
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » husaberg 470
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
panowie co tym sądzicie?
[url]http://moto.allegro.pl/husaberg-470-i3112011347.html[/url]
zna może ktoś tego komara? moto jest z okolic konina.
Może chociaż ktoś orientuje się jak sprawują się te sprzety? Na co zwracać uwagę? Jak z serwisem?drogi w eksploracji?
Ogolnie kupno husaberga z tych lat to akt ogromnej odwagi.
Ogolnie kupno husaberga z tych lat to akt ogromnej odwagi.
buahahah, Makospoz kup berga będziesz supermenem!
Pierdolicie smuty, jak nie ma jakichś części na necie to wszystko dostaniecie w salonie KTM/Husaberg.
kurde czyli co? osikać ten temat? nie znam się kompletnie na tych sprzetach ani nikt z ziomkow nie ma berga
Kazdy sprzęt sprawuje się tak samo - jak dbasz tak masz. Co do części to zależy czego potrzebujesz, ale jak czegoś nie ma w necie to wszystko będzie w serwisie KTM/Husaberg jak już pisałem. Jeśli te moto ma rzeczywiście taki znikomy przebieg to ja bym brał w ciemno, bo zanim się spierdoli to jeszcze pojeździ konkretnie
Części kupisz tak samo jak do KTM-a.
Rapida masz pod nosem więc tutaj problemu nie będzie.
Jak już będziesz chciał go kupić to dolicz +/- 1000 zł za pierwszą rejestracje w kraju
Olaf wiem wiem,ale dzięki
Hacker byłem właśnie dzisiaj w Rapidzie,koleś mówil ze po 04r maja wszystkie numery katalogowe, a poniżej 04 to trzeba troche poszukać jaki dana część ma numer,ale wszystko jest do ogarnięcia. Ceny części podobno lepiej wypadają niż u japońców,tak koleś mówił. Hacker masz może jakoś czas żeby w razie W podskoczyć do Konina obadać komara? flaszeczkę postawie :) tylko busa jakiegoś musiałbym jeszcze ogarnąć.
Panowie co konkretnie muszę mieć do rejestracji angola?V5? co jeszcze? chyba nie ma problemu jak moto jest od 4 lat w PL a koleś nie ogarnął rejestracji?
ja sprzedaję Berga FE 450 z 2006 roku za nie duże pieniądze, w o wiele lepszym stanie i nawet na oczy nie widział śniegu (+ sól drogowa ), garażowany, po remoncie i daję na niego gwarancję, że części zostały wymienione i w sumie masz blisko do Szczecina, a do tego rocznika bez problemu z częściami, poza tym możesz odliczyć kilka tysięcy na remont który kupując takiego Berga jak pokazywałeś musisz doliczyć(ludzie je ściągają do Polski, ponieważ okazyjnie je łykną).
Pawian daj link do ogłoszenia bo może będę zainteresowany:)
Pawian daj link do ogłoszenia bo może będę zainteresowany:)
Giełda przeca on wisi w twoim dziale:P
[url]http://forum.supermoto.pl/topic23126-s-husaberg-fe-450-szczecin-jedyny-na-pomorzu-zachodnim.html[/url]
napisz mi na mail czy jesteś zainteresowany i numer telefonu, to do Ciebie mogę przydzwonić i wysłać więcej zdjęć :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » husaberg 470
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 74 zapytań