Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Frania daj znać jakby się termin wyklarował. Człowiek by się z przedszkola wyrwał ;)
www.farmapomyslow.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Frania daj znać jakby się termin wyklarował. Człowiek by się z przedszkola wyrwał ;)
No i gitara- wysyłam do Marka zawiechę akurat przyjdzie na Czechy ;)
Tomek jeszcze nie wiadomo czy się wyrwiesz ;)
Jak się sam nie wyrwę to zabiorę przedszkole ze sobą ;)
Jaaa to super poznam ''młodego'' ;) ;)
Nie mogę się doczekać tych Czech, oby pogoda dopisała
(kończymy oFF)
Samson termin tak jak pisałem 20.04, ten nie koliduje ani nam ani Jankowi
Bart opyliłeś swojego Kata czy latasz dalej 560?
Lecę na Kacie, nikt nie chciał nawet za 11tyś. więc KTM zostaje ze mną na kolejny sezon ;) W sumie nie narzekam ;)
i gra gitara, jakbyście troszkę później wyjeżdzali z Wa-wy to pojechalibyśmy razem, bo ja po Lubarta podskoczę jeszcze w Wasze piękne okolice :), będziemy się zdzwaniać :),
Jestem za, wezme sobie urlop na piatek
Lecę na Kacie, nikt nie chciał nawet za 11tyś. więc KTM zostaje ze mną na kolejny sezon ;) W sumie nie narzekam ;)
no to git, zatem widzimy sie w C2 ;-)
to chłopaki uczymy się czeskiego [url]http://www.youtube.com/watch?v=DIGw1CYhxM4&feature=share[/url] :)
Jeśli jeszcze można to proszę o dopisanie mnie do listy. Chętnie znowu slajdów się pouczę :D
Sporo tam terenu, chyba trza bedzie kupic ubezpieczenie nnw:)
jest jakaś oficjalna lista do kogo kierować chęć wzięcia udziału w szkoleniu w CZ ???
Proszę o oficjalną listę uczestników w tym temacie.
Proszę o oficjalną listę uczestników w tym temacie.
piszesz sie Gierwi?
z Wawy napewno ja i Crazy
Dobra to robimy oficjalną listę, Lubart i Dany pozwolę sobie Was odrazu wpisać bo jedziemy razem :)
1. Franz
2. Crazy
3. Lubart
4. Dany
5. Trawer
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 68 zapytań