Temat: [K] końcówke Akrapa 690 Smc
Oczywiście w dobrej monecie i stanie ;)
Sąsiedzi też ludzie, dajcie im odpocząć od głośnego wydechu ;D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] końcówke Akrapa 690 Smc
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oczywiście w dobrej monecie i stanie ;)
Sąsiedzi też ludzie, dajcie im odpocząć od głośnego wydechu ;D
Damian, nie rozczulaj mnie, zbieraj na pełny Akrap - a sąsiedzi się przyzwyczają :D
Musi być moc - aby psy i stare baby popuszczały mocz :P
Sprawdź to:
[url]http://www.ktmforum.co.uk/bikes-bits-sale/167083-sc-project-exhaust-690-smc-r-enduro-r.html[/url]
Szczerze to zamiast wydać 8k na wydech wolałbym kupić coś na kostkach
No ale ten SC Project budżetowo wygląda rozsądnie a masz dobre doświadczenia z tym producentem
Koso chyba kupuje od Crispy'ego ten wydech, bo taka cisza się zrobiła jak przed zakupem motóra!
Ten wydech pewnie ma fajne brzmienie, ale w serwisie znowu będą mieli problem z wgraniem odpowiedniej mapy.
Ten problem jest akurat w pierwszym poście tematu opisany.
jak sama końcówka to może WINGS - z dB killerami nie trzeba przemapować ECU, a sound lepszy...
Ten wydech pewnie ma fajne brzmienie, ale w serwisie znowu będą mieli problem z wgraniem odpowiedniej mapy.
Koso, sam sobie znowu problem robisz i tyle....
W serwisie maja wgrac mape pod Akrapa i koniec kropka... jeden i drugi to pelen przelot...
gdybym byl na twoim miejscu to juz dawno bym lykal... 200 funow i masz wydech do SMC...
ktory ladnie wyglada:
Up!!
Ostatnio widziałem filmik z leovincem i zastanawiam się czy go nie kupić(1200 nowy na mielochu), tylko znowu pewnie będzie problem z mapą.
tylko znowu pewnie będzie problem z mapą.
przeciez ci pisalem powyzej.... Chyba ze jestem niedoinformowany jezeli chodzi o AIR/FUEL ratio, to mnie oswiec :)
ps. to SC Project duzo ladniejszy od Leo.
Ten SC poszedł za 175 Ł.
Importerem leo vince jest firma marex motorvz poznania
Ten SC poszedł za 175 Ł.
zajebista kasa...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] końcówke Akrapa 690 Smc
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 82 zapytań