radziu napisał/a:Ja sie doklejam i jestem chetny na blotnik przedni. Ja+Smocarz= 2 szt. Kto da wiecej ?????
MOzemy zrobic deala: ja mam wszystkie oslony silnika w moto w grubym-pancernym carbonie, wiec juz masz wzor. Jesli chcesz moge zdradzic kilka szczegolow z know-how jak rozpropagowac Twoj business nie tylko tutaj.
good price=good deal
many deals=better prices\etc
ps. powinienies miec nicka paLLicho :)
Może coś wyjaśnię.
Nie jest to moje źródło utrzymania i nie zależy mi na masowej produkcji. Tak jak jazdę na moto, handel akcesoriami motocyklowymi, toczenie na tokarce, sporty ekstremalne i parę innych zajęć traktuję to jako hobby. Może moje elementy z karbonu nie dorównują jakością tym co oferują profesjonalne firmy, ale ew. niedociągnięcia rekompensuje niższą ceną. We wszystko co robię wkładam maksimum moich umiejętności i myślę, że efekt finalny jest w większości wypadków więcej niż zadowalający. Ci co mnie znają osobiście wiedzą jakie mam podejście do jakości wykonania. Robię tylko tyle żeby coś tam dorobić do "wacików dla żony" i na paliwo do moto plus wyjazdy na tor. Ponadto mam satysfakcję, że coś zrobione przeze mnie jeździ gdzieś zamontowane na moto. Oczywiście za darmo nie robię bo mam inne zajęcia na "marnowanie" czasu np. jazda na KTM'ie :)
lepko napisał/a:Byłbyś wstanie wykonać taki protektor na wydech do akrapa jak ten ma [url]http://www.supermotoforum.co.uk/supermoto-parts-spares-sale/75970-sc-project-exhaust-sale-690-smc-r-enduro-r.html[/url] ?
Pewnie by dało radę, ale dużo kombinowania i nie podejmę się teraz z braku czasu.
Co do błotnika to dogadajcie się koledzy jaki model i podajcie mi linka do strony gdzie on będzie dostępny w Polsce ew. za granicą. Najlepiej jakby to był Acerbis. Jak będzie możliwość to kupię go na własną rękę i zrobię w karbonie, więc w zasadzie pozostaje tylko kwestia żebyście się dogadali między sobą.
---
KTM LC4 690 SMC R 2012, Husqvarna TE610/SM 1993
części zamienne - multimoto@o2.pl