1

Temat: Prośba

Witam piszem z taką prośbą jako,że jest cieplej coraz bardziej i większość z nas już wyjechała na ulicę mam do was pytanie :) Ale od początku chodzi o to,ze kręcimy "Lip-Dub'a" w naszej szkole no i jak to ja,musze również swoją dupę tam wciś :) No i dostałem role zaczynającego caly filmik i rpowadzącego no ale również jak to ja musiałem powiązać z tym motocykle :) Tak więc zbliżam sie do sedna sprawy czyli:Czy byliby chętni którzy chcieliby pomóc stworzyć nam dobry początek do filmiku,zaczynać się będzie dłuższym wjazdem,potem przejazd,naszą długą ulicą do szkoły na parking itp. Oczywiście można się pokazać szczególnie waląc stopala czy też jakieś wheelie itd.;)Kręcenie odbyłoby się jak na razie w piątek godź.popołudniowe (Ale oczywiście jeśli będzie pogoda) To jak wspomożecie w potrzebie ? Szkoła znajduję się na górnym śląsku dokładnie okolice Rybnika ;) Jak jakieś pytania czy coś to postaram się na wszystkie odpowiedzieć :) Z góry dziękuję :)

PS:Po Lip-Dub'ie można się umówić na jakiś terror bo dobryhc miejscówek nie brakuje ;)
PS 2: Jeśli nasi szanowni Troll'si zgodziliby się przyjechać (daleko nie ma jakeiś 15 min.;)) będę niezmiernie wdzięczny ;P
PS 3:Mogą być motocykle każdej pojemności czy też rodzaju ;)

Yamaha DT 50 SM sezon 2012-2014 - SOLD
EXC 125 Sezon 2014 - 2015 - SOLD
Aprilia RS 125 2015 - 2015 - GIVE BACK
Honda NSR 125 2015 - czeka na sprzedaż :)

2

Odp: Prośba

Gazior napisał/a:

jako,że jest cieplej coraz bardziej

Czy aby napewno w Polsce mieszkasz?

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

3

Kula pomijając 2 ostatnie dni ;P Ale jutro wraca ciepełko na 1-2 dni i potem już tylko zachmurzenie ale bez śniegu :)

Yamaha DT 50 SM sezon 2012-2014 - SOLD
EXC 125 Sezon 2014 - 2015 - SOLD
Aprilia RS 125 2015 - 2015 - GIVE BACK
Honda NSR 125 2015 - czeka na sprzedaż :)

4

Ja to wróciłem z dworu i kakałko sobie robie bo cały zmarznięty jestem a ty mi tu z jazdą wyskakujesz? :D

5

"kakałko" sobie robisz :)

Sherco st300  Cabestany Replica

6

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/181087_329230303847262_902866041_n.jpg

READY TO >> TERROR