1

Temat: [K] wydech LC4

jw.
szukam wydechu do lc4, pisać kto co ma
a,....również zakupiłbym przedni błotnik w wersji supermoto

Pozdro

Jeśli napisałem post dłuższy niż dwa zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie :D

KTM EXC 525

2

Odp: [K] wydech LC4

Chcesz oryginalny? Ja mam jak coś na zbyciu w fajnym stanie

3

masz może jakąś fotkę? jaka moneta za to

Jeśli napisałem post dłuższy niż dwa zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie :D

KTM EXC 525

4

ogólnie zastanawiam się nad zakupem jeszcze gaźnika KEIHIN'a i może wypadało by jakiś lepszy wydech ogarnąć do tego :]

KTM EXC 525

5

PW poszło

6

docent napisał/a:

jw.
szukam wydechu do lc4, pisać kto co ma
a,....również zakupiłbym przedni błotnik w wersji supermoto

Pozdro

Siemano, napisz który rocznik. Mam nowe wydechy oraz błotnik.

pzdr

..?..
YZ 125

7

Witam.podpinając się pod temat mam pytanie czy jazda na przelotowym tłómiku jest niezdrowa dla pieca? i może pogarszać osiągi?czy jak kilera wżuce to pomoże?pozdr

KTM 400 sx "Mechaniczna Pomarańcza"

8

Wiesz, niby to działa odwrotnie. Specem nie jestem, ale wydaje mi się, że im tłumik bardziej zdławiony, tym mniej mocy ma silnik. Nie mówię tu o jakiś ogromnych różnicach, ale raczej tak jest.

9

Umnie ktoś cały układ.kolektor+tłumik ktoś wymieniłn na DAM-a i kolanka ze dwa razy grubsze niż w org.W aucie to nie przeszkadza ale w moto?znajomy mi gadał,że piec bardziej w kość dostaje ale wkońcu niewiem,dodam że żywym ogniem daje na obrotach

KTM 400 sx "Mechaniczna Pomarańcza"

10

co do wydechu nieaktualne już

błotnik nadal poszukiwany

KTM EXC 525