31 Ostatnio edytowany przez dar3k (2013-03-15 12:59:12)

Odp: Zagadka

Ja się pomyliłem i zrobiłem najpierw to co w nawiasie... wymnożyłem i już poleciał babol.

Zapomina się te zasady z czasem... Co ciekawe kalkulator smartfona dobrze to policzył, a tabul pisałes, że było inaczej u Ciebie.

edit.
wróć, tylko stwierdziłeś, że może tak któryś z kalkulatorów policzyć, macie jakiś taki tradycyjny żeby to sprawdzić, bo mnie trzepie z ciekawości :D

jest:  Ducati Hypermotard 796 '11
było: BMW G650 Xmoto

32

Crazy napisał/a:

Jezu...

+1..

x2+(6:2)(6:2)(6:2)(6:2)...itd

pozdrawiam

33

Ludzie.... tyle energii marnujecie.... idzcie pozbierać psie kupy to na wiosnę będzie ładniej....
ps: myślałem, że te różne zagadki z dodawaniem i mnożeniem na fejsie to taki żart jest... a to chyba jednak na poważnie!

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

34 Ostatnio edytowany przez subek (2013-03-15 15:38:34)

dar3k napisał/a:

Ja się pomyliłem i zrobiłem najpierw to co w nawiasie... wymnożyłem i już poleciał babol.

Zapomina się te zasady z czasem... Co ciekawe kalkulator smartfona dobrze to policzył, a tabul pisałes, że było inaczej u Ciebie.

edit.
wróć, tylko stwierdziłeś, że może tak któryś z kalkulatorów policzyć, macie jakiś taki tradycyjny żeby to sprawdzić, bo mnie trzepie z ciekawości :D

No ja liczyłem na takim wypasionym Casio i jakbym nie kombinował to wywalał 1 za to RealCalc na Androida przed chwilą sprawdziłem i pokazuje 9, nieźle :)

Edit. Tak BTW, k***a co ta zima z ludzmi robi :D

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

35

dragilla napisał/a:

że te różne zagadki z dodawaniem i mnożeniem na fejsie to taki żart jest... a to chyba jednak na poważnie!

jakie zagadki ?? logiczne myślenie jest dla Ciebie zagadką ??

36 Ostatnio edytowany przez Janik (2013-03-15 16:10:04)

Rozwiazanie to 9. Po uwzglednieniu wszystkich obrazkow na kwrjku i filmikow z wytlumaczeniem na youtube. Mizna poszukac. Aha, i to nie dlatego ze od lewej do prawej.

"Kocham Fałki i pachnące cwajtakty"

2004 KTM 125 SX
Poszukiwania godnego SM

37

subek napisał/a:
dar3k napisał/a:

edit.

No ja liczyłem na takim wypasionym Casio i jakbym nie kombinował to wywalał 1 za to RealCalc na Androida przed chwilą sprawdziłem i pokazuje 9, nieźle :)

Edit. Tak BTW, k***a co ta zima z ludzmi robi :D

Dzieki za sprawdzenie.

Tez dostaje kur**cy, jeszcze pare dni temu wzialem urlop na srode i latałem caly dzien na moto, a teraz siedze i patrze na termometr z nadzieja ze to biale gowno wkoncu odplynie na kilka najblizszych miesiecy.

jest:  Ducati Hypermotard 796 '11
było: BMW G650 Xmoto

38 Ostatnio edytowany przez HEMP (2013-03-15 20:30:47)

dobra snieg jest to jedziemy dalej z tematem :)

.... Jest 3 białych  i murzyn  , postanowi się napić wódki, więc dali murzynowi po 10 PLN (czyli 30 pln) i wysłali go po flaszkę >Flaszka kosztowała 25 pln,wiec  murzyn wraca z 5 pln .. ale "se" myśli oddam im po 1 PLN a sobie zostawię 2 PLN za spacer po flaszke.

.... wiec:  to tak jak by tych 3 białych dało po 9 PLN (bo murzyn oddał im po 1PLN ) + to, co sobie zostawił czyli 2 PLN  daje nam 29PLN ,wiec ja się pytam KTO ZAJEBAŁ 1PLN ??

i can do this .. here, hold my beer

39

25/3=8,33333333
8,33333+1=9,33333
9,333333*3=28
30-28=2 PLN dla tego co szedł po flaszkę

40 Ostatnio edytowany przez HEMP (2013-03-15 21:04:51)

tak :)  .. ..tyle że  dali po 9 A NIE PO 8.33333 :)  czy  9.33333

żarcik

hehe ... Kompan poprawna odp. :)

i can do this .. here, hold my beer

41 Ostatnio edytowany przez bbuh (2013-04-16 12:15:01)

*

drz400e/sm

42

bbuh napisał/a:

Są dwa sznurki. Każdy z nich spala się w 60 minut. Sznurki palą się nierównomiernie (raz szybciej a raz wolniej na różnych odcinkach). Jak odmierzyć 45 minut? Forum pojebow sie z tego robi...

zdefiniuj co jest pojebane ?

43

Gdzie ta wiosna!?
Lepiej niech szybko przyjdzie... ;))

SPIDI

Subiektywnie o motoryzacji z charakterem
Facebook.com/SpidiFreestyle

44 Ostatnio edytowany przez bbuh (2013-04-16 12:14:44)

*

drz400e/sm

45

http://img825.imageshack.us/img825/9278/wiosnosupermoto.jpg

----    Kupię     ----
Motorynkę ROMET.
  Z dokumentami.