Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Może zatem jakaś lista wstępna?
Mnie można już wpisac oba terminy mi pasują.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może zatem jakaś lista wstępna?
Mnie można już wpisac oba terminy mi pasują.
mnie tez:)
ja się piszę na termin 15 czerwiec i jestem za dwudniowym szkoleniem
ja jestem chętny
Franz, co się dzieje z tematem?
Pepik czeka na potwierdzenie dostępności toru,
przypomnę mu się dziś
ok :)
Pepik odpowiedział:
"Hello, there is a little bit dificult. But i tell him about termin 20.4. and 19.5.
You can plan with this termin, but I confirm it one week before this termin, because we will see the weather and i will be sure, that it will be free there for our training"
angielski wiedzę pojmuje w jeszcze lepszym stopniu niż ja ale generalnie jest propozycja dwóch terminów, ja obtuje przy kwietniowym, trening do potwierdzenia na tydzień przed
proszę o info kto się piszę
ja sie pisze
Ja też
Nie wiem jeszcze jak z transportem bedzie, ale sie pisze na kwiecien.
Nie wiem jeszcze jak z transportem bedzie, ale sie pisze na kwiecien.
Mam jeszcze miejsce na 2 motocykle i 3 miejsca siedzące, więc jak coś to możemy ugadać się
Jak złoże i nic się nie rozpierdoli znów to też jadę tak jak pisałem :), tylko pytanie do kiedy trzeba wpłacic pieniążki i dac znac na 100%? Części powinienem miec w przyszłym tygodniu, ulepie i myślę, że będzie hulał, wtedy mam miejsce w busie na jeszcze 2 SM i 2 osoby jakby ktoś z południa nie miał transportu.
Witam
I ja się pisze
W moim przypadku kwestia rozchodzi się raczej tylko o transport, jeśli będzie to się piszę.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 67 zapytań