Temat: wydech ktm sx 525 2005 r.
Siema macie jakies pomysly na wydech do ktm sx 525 w przystepnej kasie ? (Tzn +- 1000 zl) Chcialbym podniesc delikatnie moc a przede wszystkim poprawic dzwiek swojego sprzeta :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » wydech ktm sx 525 2005 r.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema macie jakies pomysly na wydech do ktm sx 525 w przystepnej kasie ? (Tzn +- 1000 zl) Chcialbym podniesc delikatnie moc a przede wszystkim poprawic dzwiek swojego sprzeta :)
Mało ci mocy ? na alledrogo jest koncowka DOMA za 600 chyba, kompletnego ukladu w tej cenie raczej nie kupisz chociaz okazje sie zdarzaja a koncowka mocy raczej nie podniesiesz, tylko dzwiek .
Ale czego Ty oczekujesz przeciez w SXie masz przelot... inny może byc jedynie lżejszy ale to mocy nie dodaje...
No tak tak racja.Zalezy mi na poprawie akustyki. Myslalem ze moze ktos ma sprawdzony tlumik w dobrej kasie ?
Ja kupiłem wydech mivv z karbonu używany za 500 zł. Jest cały i zdrowy, z db killerem i homologacją, nawet z wkładem do dowodu rejestracyjnego :) Jest lżejszy dużo więcej niż ori w LC4. Wiadomo, że z niego jest cięższy niż w SX, ale taki mivv cięższy nie będzie.
Robi hałas i to konkretny, jakbyś chciał to się za takimi rozejrzyj.
Wymień wate...
Zaczne chyba od wymiany waty i sprawdze efekt
chyba tak bedzie najlepiej, kupilem koncowke akrapa ,troche inaczej spiewa ale spodziewalem sie czegos lepszego, gdybym wiedzial to bym kupil ori uzywke za 200zl i i gitara.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » wydech ktm sx 525 2005 r.
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 73 zapytań