Odp: [K]Kupie Ktm 690 Smc/Smc R
No niestety, umawianie się na serwis to też bzdura, chciałem żeby mi zrobili na miejscu, ale jak się okazało musiałem do domu wracać samochodem i następnego dnia jechać odebrać...
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]Kupie Ktm 690 Smc/Smc R
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No niestety, umawianie się na serwis to też bzdura, chciałem żeby mi zrobili na miejscu, ale jak się okazało musiałem do domu wracać samochodem i następnego dnia jechać odebrać...
Bez kitu, ja jak mam zrobić serwis to jadę do PROFI w Łodzi -już teraz maja drugiego serwisanta - wygląda na ogarniętego, ale więcej będę mógł powiedzieć jak złożą mi moto
Rozmawiałem dzisiaj z KTM Rally, gdyż nie doczekałem się odpowiedzi na mojego maila w sprawie ABS-u w SMC R z 2013 roku, dowiedziałem się tylko, że tabliczki informacyjne na targi otrzymali z centrali KTM-a - podobno czekają na odpowiedź w tej sprawie... Chyba zadzwonię jutro do chłopaków z Profi, mam wrażenie że szybciej otrzymam odpowiedź.
Rozmawiałem dzisiaj z KTM Rally, gdyż nie doczekałem się odpowiedzi na mojego maila w sprawie ABS-u w SMC R z 2013 roku, dowiedziałem się tylko, że tabliczki informacyjne na targi otrzymali z centrali KTM-a - podobno czekają na odpowiedź w tej sprawie... Chyba zadzwonię jutro do chłopaków z Profi, mam wrażenie że szybciej otrzymam odpowiedź.
detektyw PRELUDE :) powodzenia, czekamy na info
No i dostałem odpowiedź:
Pomimo fantastycznego opisu na OWMiS
KTM 690 SMC R Z 2013 ROKU NIE JEST WYPOSAŻONY W ABS!!!!!
Wybaczcie jeśli wcześniej wprowadziłem kogoś w błąd
Reasumując - zero zmian.
Reasumując - zero zmian.
Nie - zmienili kształt lusterek :) uważam że teraz są zdecydowanie ładniejsze
wybaczam :P
to już wiem czemu nie chcieli poniżej 35k zejść, ABS jest w cenie ;D
Ja to trochę żałuję, że nie mam w BMW ABS. Do toczenia się może być włączony... a do napieprzania jest wyłącznik na kierownicy.
No i dostałem odpowiedź:
Kurde niby tacy znawcy KTM-a... przecie widac golym okiem ze ma ABS- znaczy WYPOSAŻONY W plastiki z ABS-u ;-)
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/ABS_%28tworzywo%29[/url]
PRELUDE2000 napisał/a:No i dostałem odpowiedź:
Kurde niby tacy znawcy KTM-a... przecie widac golym okiem ze ma ABS- znaczy WYPOSAŻONY W plastiki z ABS-u ;-)
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/ABS_%28tworzywo%29[/url]
niestety w KTM raczej nie ma ABS -tworzywo dość twarde i kruche, stosowane w skuterach, niektórych ścigach, natomiast w SM i crossach jest naczęściej PP, PA lub PP i PA z domieszkami.
Ostatni raz odświeżam !! Nic nikt?
Ostatni raz odświeżam !! Nic nikt?
Rusz dupę za granicę.
Nie widzę potrzeby
Już mam jednego na oku i czekam na pogode abym mógł się przejechać ;)
Dodam że byłem dziś w Rally i ten z Vervy porysowany jak cholera(jakby ktoś się interesował)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]Kupie Ktm 690 Smc/Smc R
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 73 zapytań