1 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2009-11-09 19:18:20)

Temat: [S] Kawasaki ZX6R model 2004!!! Zamienie na SM z dopłatą!!!

Cześć,  Chce sprzedać jak najszybciej, bardzo chętnie zamienię na Profesjonalnie przerobionego Crossa albo fabryke ONLY 450ccm z dopłatą z mojej strony. Zapraszam do licytacji podeślijcie chłopaki LINK znajomym... cała kasa ze sprzedaży pójdzie na SMa na przyszły sezon ;) Wiec szczytny cel ;) POZDRO

----->   [url]http://allegro.pl/item812215065.html[/url]

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

2

Odp: [S] Kawasaki ZX6R model 2004!!! Zamienie na SM z dopłatą!!!

15 kawałka za ten rok ?? :o

motoslide.com

3

i ten stan??  :o

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

4

i że niby ktoś ma uwierzyć w ten opis na aukcji?  :rolleyes:

huska TE 450 + SM ofkz :)

5

przesłodziłeś trochę ten opis, ładnie brzmi "odchudzony" ale mi się zdaje że to typowy polski stritfajter czyli obżyn bo czołówce, plastiki razem z zegarami odpadły, nie naprawiany bo trzeba by sprzedać nerkę żeby to sfinansować, nie wiem ile cenisz ale na wschodzie takie bolidy chodzą po piątaku, no i świetny ten gratis :lol: , powodzenia

6

Też mam wątpliwości co do tego że jest on bezwypadkowy. Nikt nie zrobiłby z "fajnego plastika" nakeda, tłumacząc że tak fajniej i bardziej rasowo wygląda w takie coś nie uwierzę ;-) Ale nie taki diabeł straszny skoro plastiki zostały zdemontowane to pewnie gdzieś walają się w garażu ;-))

jakubek

7

Kupiłem go bez plastików... facet je miał.. ale mi na nich nie zależało.. dlatego kupiłem bez nich. Po prostu taniej.. Nie doszukujcie się od razu.. ''czołówki'' ;) a co do ceny... to jest też licytacja... a minimalna jest oczywiście niższa niz te 15tys..

hanskloss napisał/a:

no i świetny ten gratis :lol:

P.S. Dla laika.. każdy gratis to ''ekstra plus'' nawet jakiś breloczek.. wierzcie mi .. każda pierdoła.. słowo klucz - GRATIS ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88