5,131

Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay

kemot napisał/a:

[url]http://moto.allegro.pl/ktm-exc-125-supermoto-stan-idealny-dodatki-kx-yz-i3089155408.html[/url]

Co o tym myślicie??

Klamka od sprzegla wykrzywiona czyli szlif albo upadek był :)
Ale tak po zdjeciach calkiem fajna sie wydaje i nie duza kasa:)

UrbanStreetWorkshop
#444 KTM 530EXC Supermoto
         KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998

5,132

Cross-c1 napisał/a:
kemot napisał/a:

[url]http://moto.allegro.pl/ktm-exc-125-supermoto-stan-idealny-dodatki-kx-yz-i3089155408.html[/url]

Co o tym myślicie??

Really?

5,133

Witam,panowie czy ktoś ogladał albo zna ten sprzet?KTM duke 690 08 rok bo chce jutro jechac i go obejrzec mam prawie 400km.szukam go na forum czy moze byl wczesniej ale niemoge znalesc
[url]http://moto.allegro.pl/ktm-duke-690-supermoto-2008-stan-bdb-i3057717272.html[/url]

5,134

Cross-c1 napisał/a:
kemot napisał/a:

Co o tym myślicie??

Urwał nać kolejny pedancik ? Toż to motocykl typu motokros a nie motościgacz @_@
Za taki hajs konkret sprzęt dla 16 latka

Cagiva  SM 125-> Suzuki Rm 250-> Gasgas TXT PRO 280

5,135

Sikorini napisał/a:
Cross-c1 napisał/a:
kemot napisał/a:

Co o tym myślicie??

Urwał nać kolejny pedancik ? Toż to motocykl typu motokros a nie motościgacz @_@

Nie no jak klamka jest wygieta to odpada. Pewnie bity a sprzedajacy to oszust. No i zawory w 2t pewnie do wymiany i dlatego sprzedaje :)

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

5,136

maniek-rr312 napisał/a:
Sikorini napisał/a:
Cross-c1 napisał/a:

Nie no jak klamka jest wygieta to odpada. Pewnie bity a sprzedajacy to oszust. No i zawory w 2t pewnie do wymiany i dlatego sprzedaje :)

I te pozamykane opony... Napewno nikt go nie kupi

5,137

Widze ze na forum niektórzy wiedza lepiej co ja mysle:) rozbawia mnie to, pozdrawiam hejterów:))

A dla wyprostowania napisalem co zauwazylem i nie skreslilem moto. A co do pedancika to mysle, ze nie o mnie piszesz:)

Maniek- Twoj komentarz mnie njbardziej rozbawil, nie wiem moze mi objasnisz skad spostrzeżenie ze cos takie miałem na myśli?

UrbanStreetWorkshop
#444 KTM 530EXC Supermoto
         KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998

5,138

Ogolnie bawia mnie wypowiedzi i pseudo ogledziny i wypociny znawcow. Ludzie przez zdjecia to ja moge ocenic czy mi sie jakas dupa podoba czy nie ale nie bede wiedzial co jej w glowie siedzi i to samo jest z motocyklami. Jak komus sie podoba i chce kupic jakis motocykl to jedzie i kupuje lub nie a nie pyta wszystkich na forum co sadza. Ktos juz napisal ze to nie forum jasnowidzow.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

5,139

maniek-rr312 napisał/a:

Ogolnie bawia mnie wypowiedzi i pseudo ogledziny i wypociny znawcow. Ludzie przez zdjecia to ja moge ocenic czy mi sie jakas dupa podoba czy nie ale nie bede wiedzial co jej w glowie siedzi i to samo jest z motocyklami. Jak komus sie podoba i chce kupic jakis motocykl to jedzie i kupuje lub nie a nie pyta wszystkich na forum co sadza. Ktos juz napisal ze to nie forum jasnowidzow.

To w takim razie po co taki temat? hmmm...
skoro jest stworzony to po to, aby pytać ? czyż nie ?

DT125R ->  KTM LC4 640

5,140

Ale wy ciagle pytacie o to samo i uzyskuje ie te same odpowiedzi. Najczesciej tez wypowiadana sie "znawcy" tematu. Przez zdjecia nie ma mozliwosci oceny motocykla.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

5,141

backerrr napisał/a:
maniek-rr312 napisał/a:

To w takim razie po co taki temat? hmmm...
skoro jest stworzony to po to, aby pytać ? czyż nie ?

Ten temat jest po to, żeby wrzucać aukcje, które w miarę ciekawie wyglądają, po to, żeby ktoś zainteresowany mógł zobaczyć, pojechać i kupić.
Tak jak maniek napisał - tu raczej nie ma jasnowidzów.

Kawasaki KX250F

5,142 Ostatnio edytowany przez backerrr (2013-03-10 18:33:42)

Powierzchownie możesz ocenić motor ;) np.  widząc ogłoszenie z motorem, który jest jakiś uje... po manety.., to od razu sobie myślę, że koleś nie dba za bardzo o sprzęt skoro wystawia go tak do aukcji/ogłoszenia. No, ale z 2 masz rację, bo nie powiem nikomu po zdj czy rama prosta, czy silnik chodzi poprawnie, jednak coś zawsze można powiedzieć ;) albo inna opcja może ktoś z nas już był i oglądał ten motor ;) Pytamy i pytamy, bo od tego jest ten dział, żeby nie robić 1000 innych tematów, a kto pyta nie błądzi z tego co słyszałem kiedyś ;).  Tak więc myślę, że nie ma co od razu krytykować i hejtować kogoś....  w końcu jest to FORUM.. Takie jest moje zdanie ;)

DT125R ->  KTM LC4 640

5,143

Pytanie też kto ocenia?
Były przypadki gdzie ktoś oglądał i niby sprzęt trup itd.
A kto inny jechał kupował go i mówi, że sprzęt super i jeździ nim do dziś.

Albo jeden ogląda i mówi, że to i tamto
Drugi jedzie i mówi, że wszystko ok.

Zresztą sam osobiście byłem świadkiem takiej sytuacji.

Weźcie np takie brerga 570 z rapida
Wszyscy bełkaliscie że nie że powystawowy to musi być zajechany itd.
A Kordzik pojechał kupił i morda mu się cieszy.
Więc trzeba jeszcze wiedzieć kogo słuchać.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

5,144 Ostatnio edytowany przez tabul (2013-03-10 18:53:14)

Powierzchownie to sobie Zoche lub ściga można ocenić... a nie sm - czyli crossa... Wyczyszczony i wypucowany cross - jak dla mnie to jest mocno podejrzane ;) Jak ktoś dba o crossa, to dba głównie o mechanikę i zawiechę ;) to jest moto, które zawsze jest porysowane itp...  Kupując takie moto, na plastiki patrzy się na koncu lub w ogole skoro caly komplet kosztuje do wiekszosci modeli do 500zl...
A motor - czyli silnik powierzchownie to może i dekle ocenisz;)

5,145

Chyba mnie nie zrozumiałeś, ale trudno :P.. Taka jest moja opinia i jej nie zmienie :P I nie mówiłem konkretnie o SM, czy Twoim "crossie", tylko ogólnie o motocyklach.
Jak dla mnie sm to nie to samo co cross, ale lajt ;) Chyba czas skończyć tą dyskusję, bo i tak nie dojdziemy do porozumienia :)

DT125R ->  KTM LC4 640