Odp: [K]Kupie Ktm 690 Smc/Smc R
Nie widzę nic co by mogło świadczyć o ABS
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]Kupie Ktm 690 Smc/Smc R
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie widzę nic co by mogło świadczyć o ABS
.
dalej nie widzę tam ABSu, także 100% pomyłka w opisie
hmmm, ciekawe - zapytam w poniedziałek w KTM-ie, szukałem tej informacji po sieci ale nigdzie nic nie ma
gdyby miał ABS to było by widać na kole przednim lub tylnym taką obręcz jak na foto
No to kompromitacja w opisie, tak czy inaczej zadzwonię do Rally i zapytam o co chodzi.
ABS - ale będzie skór..l
daj znac co powiedzieli :P
daj znac co powiedzieli :P
OK :)
jest rozporządzenie od 2018 wszystkie moto ABS nawet skutery.
ja czytałem że od 2016
[url]http://www.motogen.pl/Od-2016-ABS-obowiazkowy-we-wszystkich-motocyklach,17315.html[/url]
jak ktoś ma sama to czas rejestrować.
zadzwonię do Rally i zapytam o co chodzi.
Tylko nie pataj Emila, on dalej z uporem maniaka twierdzi że tarcza wave z PP jest tylko do RC8, nie mam siły do chłopa..
Wysłałem do nich dzisiaj maila w tej sprawie, pewnie odczyta go Monika - zobaczymy co odpisze. Przyszło mi do głowy, że być może nie mieli jeszcze partii produkcyjnej modelu 2013 (z góry planowane okresy produkcyjne) i wystawili model 2012 bez ABS-u, by coś pokazać na wystawie, jednak przyglądając się wystawionemu motocyklowi na OWMiS zwróciłem również uwagę na zupełnie inne lusterka niz w modelu 2012 - wiem że to nie dowód, no ale zobaczymy co odpiszą. Hacker i skotniol mają wprawne oko, nigdy nie posiadałem motocykla z ABS-em więc zaufałem podpisowi na tabliczce.
Tylko nie pataj Emila, on dalej z uporem maniaka twierdzi że tarcza wave z PP jest tylko do RC8, nie mam siły do chłopa..
He he, czasem ręce opadają :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]Kupie Ktm 690 Smc/Smc R
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 81 zapytań