Temat: [K] DRZ - Korek wlewu paliwa (z kluczykiem)
Heya,
jak w temacie : kupię korek do baku ze sprawnym zamkiem i kluczykiem do DRZ (metalowy bak)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] DRZ - Korek wlewu paliwa (z kluczykiem)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Heya,
jak w temacie : kupię korek do baku ze sprawnym zamkiem i kluczykiem do DRZ (metalowy bak)
I dowodem rejestracyjnym ... LOL
Kolego raczej nikt ci samego korka nie sprzeda (ten oryginalny) bez baku .
Tu masz akcesoryjny
[url]http://allegro.pl/korek-wlewu-paliwa-rmz-250-07-09-drz-400-00-07-i3005497379.html[/url]
A jak koniecznie chcesz ten oryginalny to raczej tylko OEM i serwis
Korek z linka widziałem wcześniej -wygląda jak za 5zł
Czasem są DRZy na części -może coś się znajdzie
Nie licz na to bo jest to integralna cześć baku i wątpię by ktoś ci go osobno sprzedał bo straci na cenie przy sprzedaży samego baku po prostu będzie niekompletny .To tak jak byś kupwał stacyję bez kluczy
:)
Różne rzeczy widziałem ;) W PL przy motorkach nie ma czegoś takiego jak "integralna część", Pan Wacław wszystko odkręci i odspawa...
Poczekam , może się coś znajdzie, korek z linka to ostateczność (choć może będe zmuszony stać się jego właścicielem).
a nóż jednak ktoś "skompresował" sobie bak podczas przeprawy i będzie miał sam korek.
Na czasie mi strasznie nie zależy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] DRZ - Korek wlewu paliwa (z kluczykiem)
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 77 zapytań