16 Ostatnio edytowany przez fistach (2013-03-04 22:27:01)

Odp: prosba o ogledziny moto, Warszawa/Solec

hacker33 napisał/a:

A nie możesz poprosić sprzedającego aby zrobił kilkanaście zdjęć tego motocykla w dobrej rozdzielczości?
Z nastawieniem na podnóżek, zadupek, kierownice, przednie koło, silnik itd.

wyslala jakies fotki, ale nie ogarnia fotek.... strasznie male i slabe.
maz za granica, wiec nie ma jak zrobic.

hermes napisał/a:

Postaram się ale nie obiecuje faktycznie podnóżka tuningowego nie przyuważyłem chcesz konkretnie taki model SXV ????

hermes, powiem ci ze po SMC chcialem cos innego wyprobowac. Przejechalem sie na SXV450 i jest dobry wariat, jak rowerek z silnikiem. Nie ma dolu tak jak singiel, ale jak sie juz wkreci na obroty to sobie niezle leci. Nie wyobrazam sobie SXV550...
W PL wszyscy sie boja tej Apki, ale w niemczech na forum gadam z ziomkami i sa zafascynowani osiagami i prowadzeniem.
Jak jest czarna uszczelka pod glowica, nowy rozrusznik + najnowsza mapa to nie jest tak zle z awaryjnoscia i odpala bez problemu.

Huska 701 '17

17

figiel napisał/a:

Jakis akcesoryjny podnozek prawy ze sruby chyba widac na fotach

przeciez to oryginalny podnozek....

http://4.bp.blogspot.com/-tTIgnuKrxlE/UPWLUx2zTSI/AAAAAAAAAEs/l1hxY4oz8JQ/s1600/2013+Aprilia+sxv+550+Images.jpg

Huska 701 '17

18

Prawa strona, dzwignia hamulca noznego

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

19 Ostatnio edytowany przez fistach (2013-03-04 23:06:23)

figiel napisał/a:

Prawa strona, dzwignia hamulca noznego

a no faktycznie akcesoryjny :D

sorka, moj blad :P

nie zwrocilem uwagi...faktycznie druciarstwo...
dupke moglem przezyc, bo bym kupil nowy plastik i tyle, ale ten podnozek miazdzy cycki...

Huska 701 '17

20 Ostatnio edytowany przez dibo (2013-03-05 21:21:02)

przegiol na gumie i poszla na plecy na bank.ogolnie trzeba by sprawdzic rame i cala reszta.bardzo podejrzana.

Drz650->klx650->SXV 550->DRZ400sm->husq wr250 zadymiacz

21

Hehe ale się poukładało dla mnie była apka SXV i nic innego, no i w końcu kupiłem berga. Ty latałeś za bergiem i wychaczyłeś Sxv....

Co do aprilki w szczecinie kilka osób kupiło nówki i podobno zakochani. Rozmawiałem też z zaprzyjaźnionym dealerem ze Szczecina gdzie przez długi czas serwisowałem moje Tuono i mówili, że regulacje w tych moto to bajka i nie ma żadnych nietypowych problemów z awaryjnością (roczniki 2010- 2012).

Co do części jak ktoś miał apkę wie, że źle nie jest, ja przez 2 lata miałem części bardzo szybko, salon sprowadzał z Niemiec, ceny porównywalne do japońców no i nie psuło się za wiele. Teraz kupuje tam części do gucia (też piaggio) i też dostępność i czas oczekiwania w normie a to jeszcze większy egzotyk.

mam nadzieję że trafisz coś dobrego bo mi tylko złe numery silników się trafiały aż się w końcu wk....łem.

pzdr
Kordzik

KTM 690 Enduro,   KTM EXC 200 :)