Temat: Gogle z 2 szybkami
Szukam gogli z 2 szybkami - 1 zwykłą przeźroczystą i 1 ciemną lub lustrzaną. Kwestia 2 par gogli nie wchodzi w grę. Znajdę coś takiego ? Ktoś może użytkuje taki wynalazek ? :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Gogle z 2 szybkami
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam gogli z 2 szybkami - 1 zwykłą przeźroczystą i 1 ciemną lub lustrzaną. Kwestia 2 par gogli nie wchodzi w grę. Znajdę coś takiego ? Ktoś może użytkuje taki wynalazek ? :)
w kazdych goglach masz wymienna szybke, czy to w THOR-ach za 100pln czy w OAKLEY-ach za 300pln, Ciagle zmienianie szybek (dzien ciemna, wieczor-przezroczysta troche denerwuje wiec mimo wszystko lepiej kup 2 x gogle
Ja tam mam Oakleye i 2 szybki, lustro i przezroczystą i jak gdzieś jade i wiem, że szykuje się powrót w nocy to zabieram zwykłą szybkę i wymieniam. To jest przecież 30 sekund i gotowe.
jesli zdarza ci sie to raz na jakis czas to ok ale dzien w dzien meczyc to nie wiem, w tamtym sezonie tak mialem i mnie denerwowalo, dlatego teraz 2x gogle i po problemie
Da się nabrać wprawy tak samo jak przy przekładce setup'u enduro/supermoto. Mi to jakoś nie przeszkadzało.
Progrip ma google z szybką która sama się ściemnia jak jest słońce ok. 180 zł
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Gogle z 2 szybkami
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 81 zapytań