Temat: Supermoto bez stacyjki ?
Witam, zakupiłem SX 525 bez stacyjki a nie ukrywam ze przydało by sie jakies zabezpieczenie :) Ma ktos jakis pomysł albo ktos montował już coś co podnosi bezpieczenstwo przed kradzieza ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto bez stacyjki ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, zakupiłem SX 525 bez stacyjki a nie ukrywam ze przydało by sie jakies zabezpieczenie :) Ma ktos jakis pomysł albo ktos montował już coś co podnosi bezpieczenstwo przed kradzieza ?
Temat już był, poszukaj.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=f7_JfmbzQr4&feature=share[/url] załozylem u siebie od chinskiego quada- 40 zł podpieta pod switch-off 1:14 Ps Kupiłes tego ? [url]http://dadi.otomoto.pl/ktm-sx-ktm-sxf-525-supermoto-yzf-crf-M3536503.html[/url]
najprościej zainstalować wyłącznik prądu pomiędzy ramą, a silnikiem. Jak nie przypniesz krowy łańcuchem do słupa, to ch*ja to da, bo w dwie osoby taki motocykl spokojnie można wynieść
Tak tego samego. . Tak tak juz kminie z łańcuchem, niestety to co napisałeś to racja ale chodzi mi bardziej o to zeby ktos np pod sklepem nie podszedł i poprostu nie odjechał
ile dałes? :D
Pw :)
a dobrze sprawdziłeś sprzęta? Pytam bo.. chłopaki ciągną różne pojazdy jak coś oczywistego jest do wymiany to zmieniają ale nie zawsze. Na forum motox jak szukałem drz w zeszłym roku to pytałem ludzi o opinie chłopaków z częstochowy i trafiłem na info że jak napisali że coś zrobili to zrobili ale resztę sprawdzać bo można się naciąć.Jak mają fajny sprzęt to idzie jak ciepłe bułeczki(w czerwcu wystawili drz o 1 w nocy, dzwonie o 10 sprzedana)
Tak, motocykl przeswietlony. Na tyle ile bylismy w stanie to go sprawdzilismy (m.in. kompresja itd). Wiadomo silnika calego nie sprawdziliesmy ale teoretycznie jest ok. Nie chce zapeszac wiec zachwalal nie bede :D Sami wiecie jak to jest
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto bez stacyjki ?
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 75 zapytań