1

Temat: Supermoto bez stacyjki ?

Witam, zakupiłem SX 525 bez stacyjki a nie ukrywam ze przydało by sie jakies zabezpieczenie :) Ma ktos jakis pomysł albo ktos montował już coś co podnosi bezpieczenstwo przed kradzieza ?

2

Odp: Supermoto bez stacyjki ?

Temat już był, poszukaj.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3 Ostatnio edytowany przez czarnysm610 (2013-03-02 16:26:40)

[url]http://www.youtube.com/watch?v=f7_JfmbzQr4&feature=share[/url]   załozylem u siebie od chinskiego quada- 40 zł  podpieta pod switch-off  1:14   Ps  Kupiłes tego ? [url]http://dadi.otomoto.pl/ktm-sx-ktm-sxf-525-supermoto-yzf-crf-M3536503.html[/url]

525 EXC

4

najprościej zainstalować wyłącznik prądu pomiędzy ramą, a silnikiem. Jak nie przypniesz krowy łańcuchem do słupa, to ch*ja to da, bo w dwie osoby taki motocykl spokojnie można wynieść

rmz 250
gas gas txt 250

5 Ostatnio edytowany przez riux (2013-03-02 16:35:55)

Tak tego samego. .  Tak tak juz kminie z łańcuchem, niestety to co napisałeś to racja ale chodzi mi bardziej o to zeby ktos np pod sklepem nie podszedł i poprostu nie odjechał

6

ile dałes? :D

525 EXC

7

Pw :)

8

a dobrze sprawdziłeś sprzęta? Pytam bo.. chłopaki ciągną różne pojazdy jak coś oczywistego jest do wymiany to zmieniają ale nie zawsze. Na forum motox jak szukałem drz w zeszłym roku to pytałem ludzi  o opinie chłopaków z częstochowy i trafiłem na info że jak napisali że coś zrobili to zrobili ale resztę sprawdzać bo można się naciąć.Jak mają fajny sprzęt to idzie jak ciepłe bułeczki(w czerwcu wystawili drz o 1 w nocy, dzwonie o 10 sprzedana)

Sherco st300  Cabestany Replica

9 Ostatnio edytowany przez riux (2013-03-02 21:17:05)

Tak, motocykl przeswietlony. Na tyle ile bylismy w stanie to go sprawdzilismy (m.in. kompresja itd). Wiadomo silnika calego nie sprawdziliesmy ale teoretycznie jest ok. Nie chce zapeszac wiec zachwalal nie bede :D Sami wiecie jak to jest