31

Odp: [K] ktm lc4 640 :]

Peka napisał/a:

Na moje ucho dobrze chodzi. Słychać lekkie cykanie, tak jakby był wydech delikatnie nieszczelny przy kolektorach - pierdoła, może wystarczy dokręcić. Jak dobra cena i nie znajdziesz nic do inwestowania to fajna opcja.

Powiem tak napiety grafik :D w ciagu 2 tyg. mam moto znalesc bo potem bez moto zostane 2 miechy . A szczerze nie widzi mi sie to , a ten moto to z tego wszystkiego najlepszy wybor

32

Tylko się nie napalaj. Obejrzyj go na spokoju i wszystko sprawdź, żeby potem nie było :)

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

33

Peka napisał/a:

Tylko się nie napalaj. Obejrzyj go na spokoju i wszystko sprawdź, żeby potem nie było :)

Oczywiste :] , dzieki wielkie za pomoc !!!

34

Małe pytanko w sprawie tylnego amortyzatora , podczas kiedy moto przypne do przyczepki to moto osiądzie  i czy może coś sie stać jezeli bedzie on tak docisniety przez pare dobrych godzin ?

35

ja montowałem 2woma pasami o lagi, 1 po boku o rame i jeden większy tylne koło żeby było nieruchome, mocowałem tak 2 razy i nie było problemu

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

36

Trzymam kciuki - przynajmniej jeden z "polujących" zniknie i przestanie czesać ogłoszenia :)

SV650SK6->GSX-R750K8-> KTM 640

37

My huskę kolegi postawiliśmy na skrzynce od Coca Coli, spieliśmy na pasy główkę, przepasaliśmy również środek motocykla (zabezpieczajac oczywiście newralgiczne miejsca) i tylny wahacz. Trzymał się dzielnie przez 400 km :)

38

Z tego co wiem to jak się spina pasami i przednie zawieszenie pójdzie trochę w dół to między błotnik a koło daje się np. bańke po płynie do spryskiwaczy lub specjalny do tego celu 'profeszional uchwyt' chyba po to żeby zawieszenie nie pracowało w czasie jazdy. Jak kupowałem ktm'a to sprzedający właśnie mi bańke dorzucił w cenie nie wiem czy to coś dało czy nie, czy nie chciało mu się wynieść na śmietnik ale moto dojechało całe i zdrowe do domu (chodź potem i tak zostały wymienione uszczelniacze i olej przednich lag, bo jeden delikatnie się pocił).

39

Chodzi o to własnie że czasami uszczelniacze lubią puścić jak się mocno ściągnie, wsadź jakiś kołek najlepiej i tyle.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

40

albo odkrć odpowietrzniki jak ściągniesz

exc 400                 www.oklejsie.pl

41

i co kupiłeś/nie kupiłeś???

Sherco st300  Cabestany Replica

42

Nie chcę być złośliwy, ale jak Marko kupi w końcu tego supermociaka to chyba święto na forum będzie :D Mimo wszystko powodzenia i pochwal się po ewentualnym udanym zakupie.

43

Pewnie siedzi w garażu i pilnuje ;D

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

44

Jojo wcale złośliwy nie jesteś :)  On jest prawie jak Koso z tym ze Koso wybrzydza bo chce jak nowy ale nie koniecznie nowy. A Marko chyba sam nie wie co chce.  Jakby siedział i polerował to nie pisał by na innych forach że kupi drz sm , a jak by kupił to pewnie od razu wstawił by posta a tak....   dupa

Sherco st300  Cabestany Replica

45

Witam, ja też się podepnę. Od jakiegoś czasu planuję zakup SM i kieruję się w stronę Lc4 640, bo jak czytałem na forum jest to "najbardziej cywilizowana wersja" KMTa. Cały poprzedni sezon przelatałem na Gixxerze 600 więc niewielkie doświadczenie mam. Moto ma służyć do przemieszczania się po mieście oraz przede wszystkim do funu;) Czy polecacie ten sprzęt, czy może inny model? Może ktoś z forum ma do sprzedania taką maszynę? Obecnie mam na ten cel 10k zł, no chyba że szybko uda mi się sprzedać obecny motocykl to będzie znacznie więcej;)

P.S Bardzo podoba mi się ta wersja po lifcie, czyli po 2006 roku ale to już nie ten przedział cenowy...

http://turbopayplan.com/?ref=dkrayda
Chcesz sobie dorobić siedząc przy komputerze? Zobacz jak ja to robię!
Zapraszam na PW