Temat: [K]Kupie Ktm 690 Smc/Smc R
Tylko zadbana sztuka
Jeśli znacie kogoś kto zna kogoś kto ma Smc które stoi i się kurzy? dajcie cynk, będę wiedział co z tym zrobić ;)
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]Kupie Ktm 690 Smc/Smc R
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tylko zadbana sztuka
Jeśli znacie kogoś kto zna kogoś kto ma Smc które stoi i się kurzy? dajcie cynk, będę wiedział co z tym zrobić ;)
nie chcesz z zagramanicy?
UP +13, asfalt niemal że suchy tylko latać nie ma na czym...
UP +13, asfalt niemal że suchy tylko latać nie ma na czym...
Czuje to .... :D kumpel przyjechał enduro 125 to az mnie w srodku ściska...
ja tam nikogo nie słyszałem/nie widziałem jeżdżącego poza dostawcami pizzy ;D
haha Koso masakra,że nikogo nie widziałeś :) Ja dzisiaj mijałem z 3-4 motka z czego jeden Kat 640 od kumpla ;)
Widać jeszcze nie pora u mnie, nawet sąsiedzi nie przepalali swoich plastików, a na pewno bym usłyszał bo są dość głośne.
UP!!
Jakby ktoś chciał nówkę SmcR 2013 po wystawie to za 35k można kupić z lekko odrapanym tylnym plastikiem, niestety za 32k nie udało się.
niestety za 32k nie udało się.
może dlatego że ma ABS :P
może dlatego że ma ABS :P
Kupa ten abs w smc, coraz gorsze te motongi robią, trzeba chyba dbać o aktualny, bo za jakiś czas nie będzie nic "surowego" do kupienia.
nie mieli co dodać to dodali ABS
Jeszcze ten z Vervy dostępny, ale co najlepsze 36k, nawet coś Monika wspominała że miała jeszcze pójść w górę
Pani Monika czasem trochę przesadza...
Heh, no niestestety takich jak te do 2012r już chyba nie będą produkować, to coś jak nowy duke 690 też w konfrontacji ze starszym stracił na jakości i przedewszystkim na tym.. "pazurze".
Trza było brać tego z vervy, jak był w dobrej. Weź pod uwagę że jak z każdym nowym modelem będą jechać z jakością itp w dół, to starsze egzemplarze będą jak lokata :-) więc nie wiem na co liczysz.
tak jak berg 570
nie robią od nie dawna a już jest mega rarytasem
Podobno jeszcze za 6 miesięcy ma wyjść wersja produkcyjna KTM 1290 Super Duke (informacje nieoficjalne) - która ma zakończyć pewien etap w seryjnych motocyklach KTM-a, mam nadzieję że to tylko plotki i domniemania, ale szkoda byłoby gdyby unijni urzędnicy zakończyli produkcję zajebistych motocykli w Europie... :/
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]Kupie Ktm 690 Smc/Smc R
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 78 zapytań