16

Odp: Sklep 24mx

Dziś dowiedziałem się ze firma która odpiera paczki w szwecji to DHL potem jakimś trafem firma consaiment dostarcza to do warszawy.powiedzcie mi czy to tak długo trwa bo jakieś problemy drogowe graniczne cło itd. pan zaproponował mi  jeżeli faktycznie paczka zagineła w co mówi  ze wątpi bo nigdy się to nie zdarzyło  to wramach rekompensaty mogę  droższy zestaw ciuchów wybrać w tej cenie i nie wiem co robić , bo nie chce znów żeby odziwo nagle paczka zagineła.Poradzcie co mam zrobić bo ciągnie się to równe 3 tygodnie juz.

17

ło kur.... A po Polskiemu??

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

18 Ostatnio edytowany przez spychool1988 (2013-02-27 18:24:48)

co po polskiemu źle wytłumaczyłem to z edytuje tekst.

19

Ale może bez spychologii co?

XR400

20

spychool1988 napisał/a:

wramach rekompensaty mogę  droższy zestaw ciuchów wybrać w tej cenie i nie wiem co robić , bo nie chce znów żeby odziwo nagle paczka zagineła.Poradzcie co mam zrobić bo ciągnie się to równe 3 tygodnie juz.

Najlepiej nic k***a nie rób i spłacaj grzecznie raty :D

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

21

Jasne to co mam niby robic, nikt z was nie chce opisać jak wygladało to u was, nie możecie mi tez odpowidzieć, czy ktoś z was miał taki numer za zamawiał 1 przesyłke a dostał 4 numery listu.

22

mieli problemy i możliwe, że nawet większe. Każdy załatwia je tak jak umie i nie robi wielkiego szumu, o ile nie został zrobiony w balona.

spychool1988 napisał/a:

nikt z was nie chce opisać jak wygladało to u was

a co to kur** kącik złamanych serc? Kolego to jest sprawa pomiędzy tobą, a sklepem 24mx. Po kiego wałka mieszać w to całe forum, które w tej chwili odlicza czas do wyjazdu, a nie szuka twojej paczki u wikingów

rmz 250
gas gas txt 250

23

ja niewierze myślałem ze tu ktoś poradzi co mam zrobic ,i w jakiej sytuacji jestem a tu tylko słowa na k.... a jakie mieli problemy uzasadnij to, bo chyba nikt nie dostał  tak jak ja 4 numerów przesyłki jak czekam na  1 paczke prawda...

24

spychool1988 napisał/a:

ja niewierze myślałem ze tu ktoś poradzi co mam zrobic ,i w jakiej sytuacji jestem a tu tylko słowa na k.... a jakie mieli problemy uzasadnij to, bo chyba nikt nie dostał  tak jak ja 4 numerów przesyłki jak czekam na  1 paczke prawda...

no fakt:) w oświęcimiu dostawali jeden numer i on wszystko załatwiał. Powodzenia z przesyłką i spłacaniem rat

rmz 250
gas gas txt 250

25

myślicie ze polecieli w h..... czy faktycznie takie opuźnienie bo przeprowadzają magazyn,czy poprostu cos kombinują i coś jest nie tak..

26 Ostatnio edytowany przez maniek-rr312 (2013-02-27 19:17:26)

wróżąc z fusów wychodzi mi że to opóźnienie w przesyłce. Ale aby rozwiązać problem może zadzwń do Prezydenta on założy komisje do spraw zaginionej paczki i 2-4 lat dostaniesz odpowiedź.......

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

27

no tak opuźniena ale czy jest ktoś na tym forum ze czekał do 1 miesiąca na paczkę , albo ze zaginęła .

28

Dokładnie, wpadasz tu i się żalisz, czy to jest forum wróżbitów ? Skąd my k***a mamy wiedzieć gdzie są Twoje paczki, może w Szwecji przejął je św. Mikołaj i dopiero na święta Ci przyniesie.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

29

ja sie pytam czy ktoś miał taką akcje z nimi a nie gdzie jest moja przesyłka,to po 1 a po 2 proszę o wypowiedzi osoby które moga coś powiedzieć a nie tylko ku....... ,wróżki itd, prosze grzecznie a tu co niektórzy jakieś chamy jak cholera , co zrobić tak juz jest w polsce .

30

spychool1988 napisał/a:

ja sie pytam czy ktoś miał taką akcje z nimi a nie gdzie jest moja przesyłka

Nie, nie miałem takiej akcji z nimi. Wszystko przyszło jak powinno. Wiedza zaspokojona? To koniec żalenia się. Liczysz że pół forum będzie biegać za Twoją sprawą? Tu nie chodzi o chamstwo, po prostu od człowieka wymaga się jakiegoś minimum zaradności życiowej. Rzekłem.

http://bikepics.com/members/rr666/
XF650 -> LC4 SM+E -> Z1000 -> EXC400 E+SM -> Transalp 600 '96 (jeszcze kiedyś SM kupię!)