Odp: [K] ktm lc4 640 :]
Lc4 to straszny wibrator, pracuje jak to KTM. Nie przestrasz się jak go usłyszysz, kwestia tylko żeby odróżnić charakterystyczną pracę silnika od ewentualnych skrajnych, niepożądanych dźwięków. Brakuje czujnika TPS na gaźniku, zapytaj o to, nie jest to jakaś niezbędna rzecz, ale zawsze możesz parę zł urwać :) Nie wiem jaka to dokładnie kierownica, ale Renthal to chyba nie jest. Fabrycznie powinien być chyba Renthal (jeśli nie to niech mnie ktoś poprawi), też zapytaj dlaczego jest wymieniona. Poza tym to sprzęt wygląda nieźle. Zerknij czy góra silnika była ruszana, przy takim przebiegu powinna być fabryka. Wydech bardzo fajny z sxc. Cena wydaje mi się dosyć duża, 12000 za ten rocznik to sporo, ale jak sprzęt jest niewyeksploatowany to negocjuj ile się da :) AAA jeszcze możesz zerknąć jakie klocki siedzą z tyłu, wystarczy wyjąć zawleczkę i wybić ten bolec, jak będą brembo to jest szansa że fabryczne, to będzie dobry znak, przód już pewnie wymieniony. A ogólnie co do LC4 to też do niedawna się bałem KTMa a teraz jestem w nim zakochany.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.